Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Od isarii sie różni wyglądem właśnie, ale tak jak mówisz moze do być odmiana hassi dk bo podobny jest, na razie jestem na 30 stronie twojej galerii moze znajde :P

Edytowane przez MarcinNH
Opublikowano (edytowane)

To jest rocznik 1990 wzwyż i wiem, że firma Becker została przejęta przez inną, została tylko nazwa. Redlice przypominają Isarię serii 7000, lejki też, a paka jak w Amazone D8 czy Hassia DK300 aczkolwiek tylko "podobna" bo nie identyczna

Pierwotnie marka Isaria należała do fiemy Glas Standarte (od 1905) , potem została sprzedana ( wraz z zakładem produkcji maszyn) firmie Eicher w 1968roku. Ten odsprzedał Isarię Beckerowi w 1987 roku. Becker w 1990r produkcję siewników  sprzedał (zakład wraz z prawami) do nazwy firmie Fritzmeyer Group produkującej w tym czasie elementy karoserii, kabiny, siedzenia itp. i wkrótce zakończono produkcję siewników

http://www.landtechnik-historisch.de/historische-landmaschinen/glas-hans/

Edytowane przez jahooo
Opublikowano (edytowane)

No odjąć to raczej nie problem . Użytkuje ktoś taki ? No i szerokość . Jak 2,7 to tak niezbyt do ewentualnych ścieżek .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
2 godziny temu, griga napisał:

A to nie jest kolejna odmiana hassii DK? Dawno temu taki oglądałem. Może nawet gdzieś u Mnie w galerii znajdziesz

Masz racje oglądałem kiedyś takiego to identyko hassia

• AgroTeam
Opublikowano
59 minut temu, soltys48 napisał:

Masz racje oglądałem kiedyś takiego to identyko hassia

1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

No odjąć to raczej nie problem . Użytkuje ktoś taki ? No i szerokość . Jak 2,7 to tak niezbyt do ewentualnych ścieżek .

Siewnik słaby, dawno temu jak szukałem to oglądałem taki na full wypasie z tymi śmiesznymi znacznikami przedwschodowymi na powietrze. Jednak nie przekonał Mnie. 4tyś w życiu bym nie dał,

Opublikowano

Z taka kabiną to podobno do plantacji chmielu . Tak tu ktoś kiedyś napisał .

Opublikowano

Ten jeleń pracował w chmielu. 

Jeszcze w ubiegłym roku u znajomego handlarza był MF z podobną kabiną. 

Opublikowano

Calosc jest w okolicy Krosna… Wszystko w orginale,szyby z uszczelkami… troche szkoda oddac na zlom,moze chetni sie znajda na czesci z kabiny, maska silnika z grillem, rozdzielacze,pompy oraz caly osprzet.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v