Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

@jahooo a po ci patrzeć czy idzie w bruzdzie ? Wjeżdżasz w bruzde i ciągnik sam się w niej trzyma ..  chyba że którzy "orze" na 10cm

A przy siewie jak się wprawy nabierze to tylko raz na jakiś czas wystarczy na koło spojrzeć 

Proponuję zastawić szyby na koła,i sobie ciągnik również w innych sytuacjach używać,Powodzenia😎

Opublikowano

Większość starysz maszyn (nowsze w większości też też) jest prawostronnych - kosiarki do trawy, wiązałki, pługi zagonowe, zgrabiarki i łatwiej jest operowac ciągnikiem kontrolujac tor jazdy prawego przedniego koła.  Dla niedowiarków - spróbujcie kopac ziemniaki parząc tylko przed siebie na maskę , ciekawe, ile wam zostanie na polu

• Like 3
Opublikowano

Dokładnie - większość maszyn prawostronna a w Bolko wszystko po lewej :D

Opublikowano (edytowane)

z trudem, ale da radę, nie raz tak jeździliśmy z teściem czy szwagrem do lasu

no i wbrew pozorom ta kabina jest bardziej ergonomiczna niż ferrari sport czy te nowsze duże w MTZ, tylko głośniejsza

a siodło ma ekstra sprężynę i amortyzację, chyba nigdy mnie nie dobiło do końca, a ciągnik nie raz skacze :D

ja w swojej dałem od spodu na dach 5cm gąbki twardej na klej (dach mam zrobiony z blachy, a nie beret, na ściany 2cm twardej pianki samochodowej (na klej), na podłodze pianka plus guma w prążki i jest znośnie, brakuje mi tylko lewych drzwi

a rury mam owinięte izolacją z CO, tą siwą , dzięki temu wszystkiemu mam mniej wibracji, blachy nie brzęczą. Maska od spodu wyłożona wykładziną bitumiczną.

Myślałem nad zmianą kabiny, ale za wysoki koszt

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

Takie pytanie mam techniczne. Można usunąć "historie" wyszukiwania z olx z aplikacji?  Jestem cały czas zalogowany no i wyrzuca mi masę propozycji rzeczy, których już albo nie szukam, albo np moja siedziała na moim koncie i połowa proponowanych ogłoszeń to jakieś graty dla dzieci

Opublikowano
35 minut temu, daron64 napisał:

Takie pytanie mam techniczne. Można usunąć "historie" wyszukiwania z olx z aplikacji?  Jestem cały czas zalogowany no i wyrzuca mi masę propozycji rzeczy, których już albo nie szukam, albo np moja siedziała na moim koncie i połowa proponowanych ogłoszeń to jakieś graty dla dzieci

ciesz sie,ze graty dla dziecka anie np uciechy dla niej;)

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

wchodzisz w ustawienia telefonu, dalej > Aplikacje >zainstalowane aplikacje, potem wybierasz tę OLX (ja nie mam, nie wiem jak się nazywa) i wybierasz w menu wyczyść dane/pamięć w zależności od wersji andka i telefonu

Screenshot_2018-11-11-19-08-00-450_com.miui.securitycenter.png

U dołu prawy róg "Wyczyść dane" u mnie można wyczyścić wszystkie lub tylko dane tymczasowe

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

Tak zrobiłem wyczyścilem pamięć podręczna. Nic to  nie dalo.  Przy xalkowitym czyszczeniu pokazuje mi, że usunie wszystkie konta - rozumiem, że tak jakby z bieżącej apki usunie moje konto, ale potem normalnie się na nie zaloguje? 

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Spróbuj inaczej. 

Usuń tą apkę a potem zainstaluj ponownie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v