Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

No raczej paka dobrze założona bo nawet znaczek prędkości maksymalnej jest z tyłu. Więc co to wkońcu jest? Paszowóz czy rozrzutnik

Edit - @bratrolnika  ma rację - rozrzutnik sadowniczy - coś w tym stylu

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

To jest ten co ma dwie korby przy wierzyczce? 

@MF675ursus nie rób konkurencji @zetorki12 xD

Może jaśniej ? Masz jakieś ciągoty przy piątku ? Może bardziej tym rozrzutnikiem się zainteresuj , a nie mną ?

Opublikowano

To jest ten co ma dwie korby przy wierzyczce? 

@MF675ursus nie rób konkurencji @zetorki12 xD

Tak dokładnie ten pług. 

47 minut temu, Partyzant85 napisał:

To jest rozrzutnik z wyrzutem bocznym tylko mocno nie kompletny. Brak taśmy i przekładni napędzają ej taśmę ewentualnie do zadawania paszy lub ścielarka do słomy

Opublikowano

znajomy bardzo podobnym rozrzutnikiem rozrzuca trociny pod borówki

Opublikowano
37 minut temu, stempos1980 napisał:

Tak dokładnie ten pług. 

A całego nie chcesz kupić? bo kolega ma na zbyciu . 

Opublikowano (edytowane)

A całego nie chcesz kupić? bo kolega ma na zbyciu . 

PRIMO nie bo mam taki pług tylko  mi brakuje jednego korpusu. Ja używaałem tylko ostatnich 2 korpusów do odkrywania od słupków w tunelach ale teraz stwierdziłem że kompletnym 7  razy się przejedzie i tunel będzie zaorany

https://expressilustrowany.pl/pijany-42latek-wskakiwal-na-jadacy-ciagnik-wpadl-pod-kola-dostal-50-tys-zl-rekompensaty-to-jeszcze-nie-wszystko/ar/13653710-sędzia też chyba musiał być pod wpływem alkocholu

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie posta
  • AgroTeam
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-sieger-600l-16m-hydraulicznie-skladany-sterownik-hardi-CID757-IDxoQv8.html?fbclid=IwAR0MzWQwUQ0aNy_cgOalCYghhl2EVJwlbDUlLFHL5DnHY1faTRnRKraL7hg#1eda4e3ea7 Fajny opryskiwacz

• AgroTeam
Opublikowano

6 minut temu, soltys48 napisał:

200l wiecej i już bym go brał

A co szukasz 800l? Ten ma dość fajne wyposażenie jak na tą cenę. To jest opryskiwacz pod jakiegoś zetora 7211 czy podobne co mogą pracować z 1,2t

• AgroTeam
Opublikowano
12 godzin temu, soltys48 napisał:

ciekawy

to też nie najgorsze, jakby belkę skrócić

Gdyby miał belke 21m to już bym po niego jechał bo szukam czegoś +/- 1000l 21m ale na pełnym kompie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v