Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

Te 1,5 mld to wzięli ode mnie, od Ciebie i od każdego przy dystrybutorze i na składzie z nawozem.

Wziąć wzięli ale czy dadzą???

Pierwsi z rzędu dostali , ale ja krytyk i prześmiewca miłosciwie nampanującego??

1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Coś mocno tani . Pierwszy lepszy handlarz by łyknął jak wszystko ok .

1 godzinę temu, daron64 napisał:

Też nie wierze w te cenę. Za 30 by wystawił i też by poszedł bez problemu

Łykneliście to jak młode pelikany, przecież od razu widać,ze to dla ściemy

Opublikowano (edytowane)

Na kupie koła warsztatu, organizuj transport i zaraz pakuje

Ewentualnie zorganizuj transport cielaków-u ciebie ich nie brakuje to transport masz gratis i jestem w weekend:D

Inwestycje się szykują to trza niepotrzebne sprzęty sprzedać....

a i talerzówkę też mam na sprzedaż😉

Edytowane przez soltys48
Opublikowano

Poszła wiadomość na priv. 

A ile astat wyszedł i jaka szerokość? U mnie zetorek za mały żeby taki agregat mu zapodaj.  Myślałem nad simply, ale ceny na olx, to za te kasę miałbym zwykła talerzówkę i agregat bierny i zetorek miałby lżej w zyciu

Opublikowano

Czekam na jego odpowiedź :)

Co do licytacji, to kiedyś umówiłem się z kolesiem na oglądanie auta.  Miał akurat wróci  z zagranicy i mnie pierwszego umówił na oglądanie.  Zajezdzamy z ojcem, a tam jeden dziadek już ogladal, drudzy z samochodu już wysiadali. Obejrzałem, pytamy o cenę bo parę rzeczy życia było nie halo, a ten że nie ma żadnej negocjacji bo ma tu już innych chętnych. Dziękuję,  do widzenia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v