Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Uziu92 napisał:

mnie zastanawia jedno, jak oni tym JD te ponad 70 ha obskakują, u mnie znajomy ma coś też koło 70-80 ha i ma zetora frote 115 czy tam 110 JD 6830 i case jx 90 i cały czas te ciągniki chodzą, ludzie pracują u niego, do tego ma clasa lexiona, o ursusie c 330 i 3p nie będę wspominał. Albo oni tacy obrotni, albo moj znajomy nie :D

Znajomy niecałe 100ha obrabia case cs120 i ursus c382 z turem.

A tak w ogóle to o kim mowa bo widze film usunięty.

Edytowane przez ACoCieTo
Opublikowano
10 godzin temu, sumek666 napisał:

Współczuć jej teścia. 

Zawsze mnie ciekawi czemu młodego za kółko nie wpusci 😛

Młody nic tam do gadania nie ma. Na początku filmu mówi że tata rano pojechał i kupił rozsiewacz, a ten nawet nic o tym nie wiedział. 

Opublikowano

Ojciec musiał po cichu kupować bo młody zaraz by walczył że on chce nowy a nie jakieś gówno stare 😅

12 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Takie bambry z Hollywood że nawet dodawanie komentarzy blokują 😅

O proszę ... Filmy już nie ma 😅

Opublikowano
3 godziny temu, kizak napisał:

Przecież u sołtysa jest wykaz płatników podatku rolnego

I co z tego że ma?

jak byłem  sołtysem to płatników podatku było więcej niż mieszkańców

Najprościej jest jak już wspominałem ,udać się do UG Z MIŁYM SŁOWEM I Z CZYMŚ W REKU 

Opublikowano
4 godziny temu, daron64 napisał:

Nawet gminy do tego nie trzeba, wystarczy telefon albo komputer, żeby podejrzeć księgę wieczystą. Jeśli znamy jej numer.

Tyle to wiem. Ale nr trzeba znać. To jest najważniejsze.

4 godziny temu, daron64 napisał:

Nawet gminy do tego nie trzeba, wystarczy telefon albo komputer, żeby podejrzeć księgę wieczystą. Jeśli znamy jej numer.

Tyle to wiem. Ale nr trzeba znać. To jest najważniejsze.

Opublikowano
1 godzinę temu, wini napisał:

Młody nic tam do gadania nie ma. Na początku filmu mówi że tata rano pojechał i kupił rozsiewacz, a ten nawet nic o tym nie wiedział. 

A ile on ma lat, 15-18? Który z was w tym wieku rządził, albo cokolwiek miał do gadania? Chyba że posłuchał co ojciec mówi a potem powtarzał..... Nie mówię o przypadkach losowych kiedy to młodziak sam został na gospodarce o chciał nie chciał musiał robić i rządzić

Opublikowano (edytowane)

😛

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

A ile on ma lat, 15-18? Który z was w tym wieku rządził, albo cokolwiek miał do gadania? Chyba że posłuchał co ojciec mówi a potem powtarzał..... Nie mówię o przypadkach losowych kiedy to młodziak sam został na gospodarce o chciał nie chciał musiał robić i rządzić

Po prostu nie umie się postawić ... Ja też jak mam swój pomysł to zawsze stawiam na swoje .. chociaż wiele razy się to nie udaje i praktycznie zawsze kończy się to wojną ale próbować trzeba 😛

W zeszłym roku chyba zdawał prawko na b to już ponad 18 ma 

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

Ale zobacz jak to jest ... Za 25zł nic nie załatwisz a za flaszkę wszystko ... :P

zaraz flaszkę.....

czekoladę, ładny uśmiech

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

rządzić a mieć swoje zdanie to dwu różne kwestie

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v