Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To już od indywidualnych predyspozycji kierowcy zależy, niemniej może i tak być że przed każdą jazdą trzeba się wykosztować,.

Tu komputerem błędu nie zdiagnozujesz a i mechanik się podda bo awarie są nieprzewidywalne i najczęściej niezwiązane z eksploatacją

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
4 godziny temu, jahooo napisał:

A jakiego Same masz w tej chwili ?

Explorer II 90

Opublikowano
6 godzin temu, MarcinNH napisał:

Jakie tam Renaty ma? Zastanawiam się czy nie zmienić same na jakąś renie 110 120 km 

Ile cenisz za same jak coś?

Opublikowano
4 godziny temu, Belaruss820 napisał:

W Jabłonnej jeszcze d50 sztywna za 4200 była, miałem na nią chęć,nie wiem czy jeszcze stoi. Więc tu praktycznie 2 razy większa cena za wywrotkę i mniejszą ładowność

też miałem chęć ją kupić bo niemal pod samym nosem, ale worek $$ do włożenia a kwita brak

Opublikowano

Przed chwilą kupiona dla kolegi 4t POM ZŁOCIENIEC za 4200 na 4 nowych oponach plus 5 w zapasie

1 godzinę temu, ernestproxima90 napisał:

To ty byłeś wczoraj u mnie ?

Z jakiego on jest miesiąca?

U znajomego jest z marca i jeszcze żółty 

Opublikowano
31 minut temu, soltys48 napisał:

Przed chwilą kupiona dla kolegi 4t POM ZŁOCIENIEC za 4200 na 4 nowych oponach plus 5 w zapasie

Z jakiego on jest miesiąca?

U znajomego jest z marca i jeszcze żółty 

Nie mam dowodu pod ręką, ale widziałem też claasa z 2005r

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Czemu chcesz zamienić? Nie narzekales chyba na niego? 

Przód mi podnosi w tym agregacie, na pole muszę dwoma traktorami zawozic. Najlepsze rozwiązanie to taki same 70 koni do opryskiwacza i jakiś 6 cylindrowy do roboty i transportu. Same Laser dobry tylko szkoda że 40 kmh nie pojedzie.

Opublikowano
20 minut temu, MarcinNH napisał:

Przód mi podnosi w tym agregacie, na pole muszę dwoma traktorami zawozic. Najlepsze rozwiązanie to taki same 70 koni do opryskiwacza i jakiś 6 cylindrowy do roboty i transportu. Same Laser dobry tylko szkoda że 40 kmh nie pojedzie.

Sorry, że pytam, ale ile masz hektarów że zastanawiasz się nad ciągnikiem ponad 100KM?

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

2 godziny temu, hoodoowca napisał:

No niestety w tym roku to plaga z tymi metalami u nas chyba było ze 4 przypadki metalu w sieczkarni.

Zwykła, nie wiem, zawiść? Czy co ma na celu robienie czegoś takiego

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Te żelastwo to z kwasówki, że detektor nie wykrywa i nie zatrzymuje sieczkarni?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v