Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Obolon 😊jak nazwa wskazuje strach pić bo po jednym można się obalić

Edytowane przez Gość
  • AgroTeam
Opublikowano
simson2812 napisał:

poszukuję rozsiewacz rauch komet lub mds do poprawek oraz żmijkę 8m ktoś coś? najlepiej mazowieckie lubelskie, mogę się zamienić na koła bezdętkowe do przyczep jak ktoś by chciał

Ile chcesz wydać za mdsa

Opublikowano
35 minut temu, hodowcamlody napisał:

Pany konstrukcja 6x8 nie za bardzo znajdzie gotowca to pasuje samemu wyspawac, jakie przekroje jak to wyspawac?

Czego to konstrukcja? Garaż?

Opublikowano

Griga jak w twoich okolicach to daleko mam jechać jeśli tylko po rozsiewacz. A odnośnie konstrukcji to masz jakiś materiał? bo trzeba zacząć co chcesz wykorzystać. Całość ma być stalowa? czy dach drewno?

• AgroTeam
Opublikowano
15 minut temu, simson2812 napisał:

Griga jak w twoich okolicach to daleko mam jechać jeśli tylko po rozsiewacz. A odnośnie konstrukcji to masz jakiś materiał? bo trzeba zacząć co chcesz wykorzystać. Całość ma być stalowa? czy dach drewno?

Nie istnieje coś takiego jak daleko, kwestia czy opłaca się jechać czy nie.

• Like 1
Opublikowano

taa,złam sobie obie ręce,jak będziesz miał gips i cię d*pa zaswędzi  to zobaczysz jak to daleko ;-)))

7 minut temu, griga napisał:

Nie istnieje coś takiego jak daleko, kwestia czy opłaca się jechać czy nie.

• Haha 3
  • AgroTeam
Opublikowano
7 godzin temu, kopin napisał:

taa,złam sobie obie ręce,jak będziesz miał gips i cię d*pa zaswędzi  to zobaczysz jak to daleko ;-)))

Myślisz przyziemnie.... wtedy poproszę kogoś o podrapanie 😉 A transport zawsze można zlecić

• Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, hodowcamlody napisał:

Pany konstrukcja 6x8 nie za bardzo znajdzie gotowca to pasuje samemu wyspawac, jakie przekroje jak to wyspawac?

nie warto samemu lepić, liczyłem, tu zobacz czy ci podpasuje

https://www.olx.pl/oferta/hala-wiata-garaz-8x6-4-konstrukcja-stalowa-ocynk-zadaszenie-producent-CID3-IDz1H7T.html#aa74539eb4

https://www.olx.pl/oferta/konstrukcja-8x6-5m-garaz-wiata-skrecana-ocynkowana-magazyn-namiot-hala-CID628-IDB6aye.html#b83bba2aad

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, kopin napisał:

W ostateczności to można bez użycia rąk,o drążek co kotki pazurki ostrzą9_9🤪

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

To od razu kotu d*pe wystawić niech drapie 😊

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

ciekawe jak by to sie sprawdziło jako garaż na zimę 🤔 ocieplić to natryskowo od środka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v