Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

zdziwił byś sie . dom z bala okrąglaka to nie zbicie palety , a żle wyciety   okrąglak to strata drzewa i czasu .u mie w okloicy 3 tartaki walczyły o gostka który miał to coś i dar spojrzał na plany i wiedział czego potrzebuje .

Tylko że takie bale są wycinane na obrabiarkach cnc, co najwyżej do składania

Opublikowano (edytowane)

oczywiscie , tylko ze każdy dom to inny projekt , a w tego typu domach dość kosztownych , robią różnice  detale ,  reszte trzeba dopasować od okien po dzwi , schody . obrabiarka wszystkiego nie zrobi bez odpowiedniego goscia 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał:

oczywiscie , tylko ze każdy dom to inny projekt , a w tego typu domach dość kosztownych , robią różnice  detale ,  reszte trzeba dopasować od okien po dzwi , schody 

Zgadza się wykończenia drewnem to nie takie proste np. Schody gięte zrobić to można się wykazać widzą i umiejętnościami

Opublikowano (edytowane)

Jako że niedługo święta, i teściowa może was odwiedzić to może warto pomyśleć i kupić odpowiedni dzwonek, żeby było wiadomo kiedy po "mamusię" wyjść do furtki😂

Screenshot_20190418-183359.png

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 4
Opublikowano
6 godzin temu, solek01 napisał:

To jak w głuchym telefonie, zakładam że z tych 28 zł netto zrobi się brutto ale 18. Nie wierzę że za 28 netto ktoś by nie przyszedł. Niech da ogłoszenie w którym poda takie zarobki to napewno ktoś się znajdzie. Z doświadczenia wiem że szukać może i szukają pracowników ale zapłacić dobrze to już gorzej.

Kumpel szukał do roboty,średnia wypłata pracownika min 5.5tys .praca 8h w systemie 4 zmiennym. Przerzucił ok 10 osób żadna nie chciała pracować, teraz ma na tym stanowisku kobietę i jakoś 2 miechy robi

Opublikowano

No wiesz . Kobiety jednak tak naprawdę nie da się zastąpić ... ;)

Opublikowano
23 godziny temu, zetorki12 napisał:

Tak z ciekawości . Czemu ten link wstawiłeś ??

Ja już wolę takie linki jak link do opryskiwacza z pytaniem czy warto 

Opublikowano
18 godzin temu, stempos1980 napisał:

Solek jak tam forszaj się sprawóje? Wrzucił byś fotki tej torpedy

Odpukać, narazie jeździ, coś się pokazują drobne wycieki to tu, to tam. Po zasiewach wiosennych będę powoli to usuwał. Ostatnio nim przejechałem 180km od teściów w moje strony to zajęło mi to 6 godzin. Zdjęcia wstawię po świętach bo będę uprawiał od kukurydzę, to będzie okazja

Opublikowano

Mam problem ze wstawianiem zdjęć w komentarzach,jak chce wrzucić plik to ładuje ładuje i nigdy nie może załadować.dzieje się tak tylko na tel,na kompie normalnie mogę. W aplikacji to już całkiem magia😀ktoś coś doradzi?

Opublikowano
13 godzin temu, soltys48 napisał:

Kumpel szukał do roboty,średnia wypłata pracownika min 5.5tys .praca 8h w systemie 4 zmiennym. Przerzucił ok 10 osób żadna nie chciała pracować, teraz ma na tym stanowisku kobietę i jakoś 2 miechy robi

netto czy brutto ta kwota?

Opublikowano
1 godzinę temu, solek01 napisał:

netto czy brutto ta kwota?

14 godzin temu, soltys48 napisał:

Brutto to się zgodzę ale kurła nie uwierzę że za netto 5.5 tyś nie znalazł dobrego pracownika. Skoro teraz robi kobieta to i robota nie jakaś ciężka czy bardzo wymagająca. U nas na Podkarpaciu za biurkiem ciężko tyle zarobić 

Opublikowano (edytowane)

k**wa ale jak można doprowadzić ciągnik to takiego stanu wygląda jakby był wyłowiony z Wisły 

Rzeczoznawca chyba w nocy robił oględziny i cene wy***ał

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ale jakby wystawił za 30tys.zl to byście pisali że kolejny komornik chce to co chłopu zabrał za pół pieniędzy sprzedać, a trzeba dołożyć puszkę farby i dwie lampy. Na pierwszej licytacji nie pójdzie to na kolejnej będzie tańszy, a na jeszcze kolejnej za 50% ceny

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Nie taką puszkę farby bo jeszcze 4 opony ,maske i kilka rzeczy , ciekawe jeszcze jak mechanicznie . Ale za pół ceny tak jak mówisz to co innego, tylko narazie mówimy o tym co jest

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v