Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, bratrolnika napisał:

Sprawdziłem, nowy w tym rozmiarze kosztuje 99zl

Może tutaj się sugerował?

https://m.ceneo.pl/2751327

Edytowane przez Gość
Opublikowano

niekoniecznie  ,palenisko oddalone  i dobry cug  ,

dym i tep. robi swoje  ,fakt ciezko stwierdzić czy beczka zastapi prawdziwa wędzarnie z ziemianką ,

miałem okazje próbować,jadla z takiego profesjonalnie wykonanego pieca  ,

w beczce tez rybki wedzilem ale  to tak na szybko   

Opublikowano

Była kiedyś u handlarza taka sprowadzana 80ka. Kabina jednak była zgrabniej przerobiona i zachowali te same kąty tylnych słupków.

Opublikowano

Trzeba albo nie mieć wstydu albo tak pusto w głowie żeby uszkodzony zawór za 100 wystawiać :D

Opublikowano
4 godziny temu, sebe1033 napisał:

pomarzyć możesz 😁 seria wiiner czyli te z F  jest wyższa nawet deko nie pamiętam już no porównywalna wysokość jak MF 3080 , ba 385 jak ciapek wygląda przy nim , one mają koła tylne r38 , maska taka wielka i kabina to się zdaje że małe , ale te serie 110-90 są jak pamiętam porównywalne z 385 wysokością tagże może te modele 

F130 widziałem u jednego rolnika pod Braniewem, gdy kupowaliśmy tokarkę. Stałem przy nim i wydawał się niski. Niewiele wyższy od łurususa z grubym dachem. 110-90 niski, szeroki.

Opublikowano
57 minut temu, soltys48 napisał:

pier**l szkopa, U nas w dobrej robocie niewiele mniej zarobisz

Znajomy znajomych ma jakiś tartak w mazowieckim, to mówił, że szukał pracownika tylko z jakims doświadczeniem żeby sobie w pierwszym dniu od razu  wszystkich palców nie poucinał i dawał 28netto(nie wiem jaka umowa) i mówił, że nie było kompletnie żadnego chętnego.

Ale mam znajomyh, którzy nie potrzebują na gwałt jakiejś kasy i potrafią jechać na zachód do roboty za ok 4.5tys zł, gdzie tu pracowali za ok. 3tys. Także różnie ludzie kombinują. 

Opublikowano
33 minuty temu, daron64 napisał:

Znajomy znajomych ma jakiś tartak w mazowieckim, to mówił, że szukał pracownika tylko z jakims doświadczeniem żeby sobie w pierwszym dniu od razu  wszystkich palców nie poucinał i dawał 28netto(nie wiem jaka umowa) i mówił, że nie było kompletnie żadnego chętnego.

Ale mam znajomyh, którzy nie potrzebują na gwałt jakiejś kasy i potrafią jechać na zachód do roboty za ok 4.5tys zł, gdzie tu pracowali za ok. 3tys. Także różnie ludzie kombinują. 

Szkoda że daleko bo mam 10 letnie oświadczenie w branży i jeszcze wszystkie palce😋

Opublikowano
5 godzin temu, daron64 napisał:

To jak w głuchym telefonie, zakładam że z tych 28 zł netto zrobi się brutto ale 18. Nie wierzę że za 28 netto ktoś by nie przyszedł. Niech da ogłoszenie w którym poda takie zarobki to napewno ktoś się znajdzie. Z doświadczenia wiem że szukać może i szukają pracowników ale zapłacić dobrze to już gorzej.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v