Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła droższy niż nowy fynd z dżondyrem razem

Kurła jaka przyszłość dzieci.

Screenshot_20190401-190009.jpg

troche to już przeżytek ,bo teraz smartfony biorą góre więc takie ceny na telewizory czy komputery lub  konsole to nic nie dadzą i młodzieży nie rozruszają 

32 minuty temu, kopin napisał:

to przyjaciele  😉

pies może i tak ale tylko dlatego ze właściciel nie jest azjatą a króliki to raczej przyszły obiad a nie przyjaciel

Opublikowano
35 minut temu, kopin napisał:

jaki głupi to kupi?

a tak-stadniny koni  hahahahahaha oczywiście te Janowy itp

Myślę i nie widzę w hodowli żadnej pracy dla tego pierda.

Opublikowano
28 minut temu, Belaruss820 napisał:

Mógłby ktoś podrzucić wzór umowy kupna sprzedaży przyczepy rolniczej?bo nie mogę u wujka google znaleźć,same samochodowe wyskakują czy nie ma problemu?

Może być ta od samochodu

• Thanks 1
Opublikowano

@bratrolnikadasz radę dorobić burtę przednią do rozrzutnika tandem Warfama 6 ton? I ile za to PLN z przesyłką? Potrzebne na wczoraj. 

Opublikowano
10 minut temu, tobi866 napisał:

A całą na gotowo dasz radę wyczarować? 

Jak podasz wymiary to pewnie tak, tylko żebyś z krzesła nie spadł jak się okaże że wysyłka kosztuje tyle co burta. Sprawdź na początku na stronach firm kurierskich ile kosztuje wysyłka takiego gabarytu, może lepiej kogoś blisko znaleźć gdzie będzie można samemu autem odebrać. A jak coś to wal na PW z wymiarami, jakimś zdjęciem, i będzie się spawać.

Opublikowano

Jak wytniesz regularny kształt - kwadrat czy prostokąt, to jest ok, ale wszelkie docięcia, wycięcia itp to tam zaraz się rwie. Ja wymieniłem na taką z krążkami, na razie nie mam zastrzeżeń

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v