Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A ja przyczepę zaklepałem, gość od razu wycofał aukcję. Pieniądze zapłacił laweciarz przy odbiorze.

Opublikowano
6 godzin temu, Bananek napisał:

wlasnie o tym drugim typie "kupca" napisalem. a takiego, co ogladal towar i potwierdzil kupno to i ja szanuje.

Z tym też jest różnie

U mnie kiedyś oglądali ciągnik ,jeździli, sprawdzali ,zmarnowali mi prawie trzy  godziny , wypisałem im fakture dogadaliśmy transport, ciągnik usunąłem z ogłoszenia i kolejnym klientom powiedziałem że sprzedany ,zadatku nie zostawili.

Na drugi dzień dzwoni ,że nie bierze , bo nie mają tyle pieniędzy....

Opublikowano
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

Wielu mi mówiło żeby mu tego zadatku nie oddawać, że jak nie odebrał to srał go pies. Nigdy w życiu nie pozwolę sobie żeby za 500zl ktoś mógł o mnie powiedzieć że go oszukałem, czy cokolwiek innego. Pieniądze oddałem i czuję się z tym dobrze, mogę chodzić z głową podniesiona do góry, niech ktoś się wstydzi że mnie w konia zrobił

A ja 500zł zaliczki za nieodebrane zboże nie oddałem. Koleś w ogóle się nie odzywa, nie odbierał telefonów a ja sam nawet nie wiem gdzie go szukać, bo ja mazowieckie a on z Podlasia przyjechał :P Jak będzie chciał odzyskać kasę to niech sobie po nią przyjedzie. A jak będzie chciał towar to zapraszam w sierpniu, będzie pod dostatkiem.

Opublikowano
58 minut temu, soltys48 napisał:

Potrzebujesz taką pompę??

W rozsądnych pieniądzach potrzebuję, nie musiałbym bratu głowy zawracać żeby ciągnikiem przyjeżdżał jak będę chciał przyczepę sprawdzić

4 minuty temu, KlimekPL napisał:

A ja 500zł zaliczki za nieodebrane zboże nie oddałem. Koleś w ogóle się nie odzywa, nie odbierał telefonów a ja sam nawet nie wiem gdzie go szukać, bo ja mazowieckie a on z Podlasia przyjechał :P Jak będzie chciał odzyskać kasę to niech sobie po nią przyjedzie. A jak będzie chciał towar to zapraszam w sierpniu, będzie pod dostatkiem.

Ale zadzwoniłeś, i to on telefonu nie odebrał, a nie odwrotnie że on dzwonił a ty nie odbierasz

• Haha 1
Opublikowano

A kombajn dalej stoi i czeka???

Z 15 lat temu przyjechała kobitka, zapłaciła 350zl za śrutownik na kamienie, i zniknęła na trzy lata. Dobrze że ojciec ma pamięć do twarzy to na lokalnym rynku ją namierzył i się przypomniał. Okazało się że kobitka zapomniała że kupiła

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

W rozsądnych pieniądzach potrzebuję, nie musiałbym bratu głowy zawracać żeby ciągnikiem przyjeżdżał jak będę chciał przyczepę sprawdzić

mam od przyczepy Krone

Opublikowano

nie wiadomo co się z nimi stało mogli zginąć w wypadku

6 minut temu, Marecki2922 napisał:

500 zł to pikuś , mój sąsiad sprzedawał kombajn przyjechali kupce , dogadali się zostawili zaliczki prawie jedną trzecią kombajnu    10 tys i już 20 lat jadą po odbiór kombajnu 

• Like 3
Opublikowano

I wtedy jest problem, bo w sprzedaży nie chodzi tylko o to żeby wziąć pieniądze ale żeby wypchnąć towar aby się o niego nie potykać i żeby nie zajmował miejsca. :P Ale zapłacić 10tyś i zapomnieć o kombajnie??

• Like 1
Opublikowano

Mógł im przytrafić się nieszczęśliwy wypadek, w przeciwnym razie dali by jakiś znak życia

Opublikowano

Leć po tulipany do Biedronki, od razu maślane oczy zrobi

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

@soltys48 Byle postawić w garażu i móc przyczepę wywrócić na pusto. I najważniejsze ile cenisz, bo wczoraj wydałem na fanaberie mała górkę pieniędzy i żona na mnie krzywo patrzy

Ze mną jak z Tuskiem zawsze sie dogadasz:D

• Like 1
Opublikowano

bratrolnika napisał: @soltys48 Byle postawić w garażu i móc przyczepę wywrócić na pusto. I najważniejsze ile cenisz, bo wczoraj wydałem na fanaberie mała górkę pieniędzy i żona na mnie krzywo patrzy mow szybko jaki motocykl kupiles?

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Leć po tulipany do Biedronki, od razu maślane oczy zrobi

Już w piątek przed południem były tak przebrane że nie było co kupić

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Ze mną jak z Tuskiem zawsze sie dogadasz:D

No to myśl ile i daj znać. Ogólnie to ile czasu trzeba tą wajcha machać żeby przyczepę wywrócić? Żeby się nie okazało że szybciej te 5km od brata traktorem przyjadę😂

2 minuty temu, Bananek napisał:

mow szybko jaki motocykl kupiles?

Gs500 

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

Mógł im przytrafić się nieszczęśliwy wypadek, w przeciwnym razie dali by jakiś znak życia

O zycie pisze różne scenariusze 

Bo raczej nikt zdrowy i normalny nie podarowalby 10tys 😛

Moze jeszcze nieszczęśliwie nie dojechali do domu od tego kombajnu 

Opublikowano
43 minuty temu, KlimekPL napisał:

podobnie było z wiertarką stołową którą w końcu my kupiliśmy ... gościu przyjechał wpłacił zaliczkę i tyle ... sprzedawca czekał dość długo a ten sie nie pojawiał po nią ... w koncu sie wnerwił i zadzownił do nas że jak jeszcze ją chcemy to można od razu po nią przyjechać

Opublikowano
22 minuty temu, soltys48 napisał:

pełną dokładnie 80 ruchów i jest na maxa podniesione-2 siłowniki

No już któryś raz się sprawdza-chcecie coś kupić ,najpierw walić do sołtysa,a potem jak nie ma tego co chcieliście to i tak nigdzie indziej tego nie będzie,bo sołtys to taki mój znajomy Pan Heniu,albo ma,albo wie kto to ma 😉

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v