Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma co drążyć tematu, ja mu się nie dziwię przyszedł ktoś z kasą podpasowała to sprzedał, a tak by nie sprzedał,mi by nie podpasiła i został z towarem, pewny klient to skarb.

Widocznie używka mi nie pisana skoro kolejna nie wypaliła, no nic do żniw daleko, wrazie draki nówki na składnicach czekają w każdym składzie z maszynami.

Opublikowano (edytowane)

Taka prośba . Może ktoś wejść na OLX i wyświetlić nr telefonu w jakimś ogłoszeniu . U mnie jedynie odświeża stronę i zastanawiam się czy to u mnie , czy gdzieś dalej problem . Po prostu nie mogę zobaczyć nr telefonu w ogłoszeniu .

Edytowane przez zetorki12
  • AgroTeam
Opublikowano
1 minutę temu, sumek666 napisał:

@griga MDS rzuci na 21 m kazd6 rodzaj nawozu z odpowiednimi łopatkami?

Poza mocznikiem, i pewnie podobnymi o małej i lekkiej granuli.

Sprawdziłem teraz w tabelach to nawet przy łopatkach X mocznik do 15 i nasza saletra 34 (chyba puławy) do 18m w  innych wyświetla Mi tabele

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

@soltys48 tu miał chyba taką sytuację, że kwit miał a reszty nie, może warto pomyśleć

Macie priv na te tematy. A nie cala Polska..,,zapamiętaj,wszystko co zrobisz,czy powiesz,prędzej czy póżniej może być  użyte przeciwko tobie''.

Opublikowano

Wiem, ale ja takich akcji nie robię. Jak zrobię to sprzedaje bez dokumentów, a co kto dalej będzie robił to niech robi na swoje konto. Ale są tacy to robią nowe, a od starych tylko kwit, i w opisie napisane "odbudowana"

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Wiem, ale ja takich akcji nie robię. Jak zrobię to sprzedaje bez dokumentów, a co kto dalej będzie robił to niech robi na swoje konto. Ale są tacy to robią nowe, a od starych tylko kwit, i w opisie napisane "odbudowana"

a są też tacy do kupią złoma urobią betoniarke szpachli obrzucą przczepę kielnią zatrą rzucą kolor i paaaanie nówka nie śmigana :P

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, zetorki12 napisał:

Taka prośba . Może ktoś wejść na OLX i wyświetlić nr telefonu w jakimś ogłoszeniu . U mnie jedynie odświeża stronę i zastanawiam się czy to u mnie , czy gdzieś dalej problem . Po prostu nie mogę zobaczyć nr telefonu w ogłoszeniu .

Też tak miałem , to mi podpowiedzieli dowcipnisie na AF że system wykrywa że nie mam kasy na koncie i nie udostepnia nr żebym d*py nie zawracał :D

Spróbuj wyczyścić historię przeglądania i pliki cookies , u mnie pomogło 

• Haha 5
Opublikowano

E troszkę bardziej wymagający jestem. Z agregatem prądotwórczym i spawarką na pole jeździł nie będę😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v