Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

I tu cię zaskoczę, bo w PL je składają, poczytaj o firmie Kraft Krawiec to się dowiesz

to że składają to tam chińczyk może też składać a najprawdopodobniej to przychodzi w gotowych komponentach jak skrzynia biegów silnik itd że ci składacze bawią się w zestawy z ikei

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Mario5 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/agregat-uprawowy-becker-3m-CID757-IDyko0W.html#c2a305170e

Cena chyba niezła tylko te zęby raczej rzadki spotykane, dobrze uprawiają? Są takie jeszcze do kupienia?

Cena wydaję się atrakcyjna. 

Co do zębów mam z takiej samej firmy tylko że kultywator 3m z podwójnymi wałkami i na jakość uprawy nie narzekam. 

Zęby gdzieś w internecie myślę że powinny być do kupienia (nie wiem bo nie wymieniałem)

Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Widziałem te ogłoszenie, tylko borty nie tak otwierane, takich to jest dużo blisko, no ale potrzebuję tył i jeden bok uchylny dołem.

Widzę dla Cibie D47, rama z zdjęć w idealnym stanie. Przyczepa po remoncie zarejestrowana, opony ok jedynie burty nowe trzeba założyć. Cena 7,5 tyś Południowa Wlkp

Opublikowano
Tomasz78 napisał:

gościu kłamie  ,to siano deszcz widziało  ,z tej wiaty duzo widać :P

a cena  do przyjęcia   ,w moich stronach podobna

To moje ogłoszenie, wiem wiem mogłem napisać, że na łące nie "widziało" deszczu

• Like 1
Opublikowano

Po 50 sprzedałem . Zawsze możesz cenę obniżyć jak odzewu nie będzie .

Opublikowano
38 minut temu, bodzioman18 napisał:

Zależy ile wazy jedna sztuka, ja placilem 350zl za tone, balot wazyl ok 200kg to wychodzilo po 70 zł za sztuke

Nie wiem ile ważą, ale starałem się robić jak najbardziej zbite. Były zbijane tak jak te:

up0ffwogw6mh.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v