Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

solek01 napisał: Czym się różni same Drago od Same Panther. https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-same-drago-CID757-IDvshfE.html#ea110c915e https://sprzedajemy.pl/same-panther-95-sokolow-podlaski-2-e30984-nr54816357 ilosc cylindrow inna. latwo mozna pomylic same panther z same panter. ten drugi od drago rozni sie tylko moca.

Opublikowano
solek01 napisał:

A jakieś ogólne opinie o tych ciągnikach?

ogolnie same jak to same. bardzo oszczedne. rzeczy eksploatacyjne dosc tanie. najgorzej, ze ciagniki sa juz stare i ciezko znalezc niektore czesci nawet z drugiej reki.

Opublikowano

16 minut temu, marian7k napisał:

Pierw parkował pózniej garaż budował.

7 minut temu, stempos1980 napisał:

A może słup jest ruchomy 

@solek01 dalej szukasz? 

e tam... ten MTZ na pewno jest bardzo skrętny ;) i specjalnie tam wjechał żeby to pokazać :P  

• Like 1
Opublikowano

9 minut temu, stempos1980 napisał:

A może słup jest ruchomy 

@solek01 dalej szukasz? 

Dalej szukam

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Przecież widać że po skosie ten rusek stoi

Solek forsza 323a koło mnie wystawili za 21500, wygląda na zadbany, chcesz linka? 

Miałem kiedyś 303 model i miałem chęć na takiego 323 ale obecnie jakoś się zniechęciłem do nich.

Najlepszy jaki był do kupienia do tej pory to wstawiony tu przez kogoś MTZ 890, ale poszedł o dzień za szybko,

i dalej coś szukam ale bez spiny.

Opublikowano
1 godzinę temu, Narko napisał:

No wlasnie czy jest sens kupowac cala belke gdy potrzebuje zbudowac siewnik redlicowy max 2.25m?

stempos1980 masz moze linka?

Resztę będzisz miał na zapas lub sprzedasz. Odcinasz na tyle co potrzeba i po robocie, ale jak wolisz rzeźbić, dopasowywać, tracić czas na szukanie redlic, remont, spawanie to śmiało.

Opublikowano
35 minut temu, jahooo napisał:

Ja mam smaczka na tego 323 z silnikiem Volvo :D

@solek01 ty chciałeś coś 4x4 80KM ?

może taki https://www.olx.pl/oferta/ferguson-298-CID757-IDyakrB.html#0bef25d34d

A tego gościa z WIerzchowisk mogę polecić, odnawia sprzęty (bez przesady) z Anglii i Irlandii, ale ceny ma dość rozsądne i technicznie znośne, nie grzebie "na drut i sznurki"

tak 4x4 od 80 do 100 km, ale najlepiej coś powyżej 90km

Opublikowano (edytowane)

Z tego skidsteera ile byś Griga urwał? Po doliczeniu kosztów transportu wcale nie będzie taka okazja za tego staruszka bez dobrych opon.

Siewnik w Tuczna w lubelskim.

Edytowane przez Gość
  • AgroTeam
Opublikowano
4 minuty temu, Uziu92 napisał:

gdzie on jest? bo na tel nie widzę

Tuczna, Woj. Lubelskie

2 minuty temu, Thomas2135 napisał:

Z tego skidsteera ile byś Griga urwał? Po doliczeniu kosztów transportu wcale nie będzie taka okazja za tego staruszka bez dobrych opon.

Siewnik w Tuczna w lubelskim.

Nie znam się na takich zabawkach ale cena poniżej 10 wydała Mi się sensowna. Ale może faktycznie z kosztami nie być już taka dobra

Opublikowano

Ostarnimi latami mocno podrożały. Kilka lat temu takie chodziły po 9 -12 tys., ale teraz nic za to nie kupi. Za 13 tyś znajomy brata kupił Gehla sporo większego. Gdyby ona u nas kosztowała 10 klocków to byłaby dobra oferta. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v