Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę sensowna odpowiedź... ( nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi) To zapytam tak: czy warto by było kupić taki ciągnik.

zetorki12 napisał:

No już się zainteresowałeś . 🤨

Opublikowano

Naprawdę sensowna odpowiedź... ( nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi) To zapytam tak: czy warto by było kupić taki ciągnik.

zetorki12 napisał:

No już się zainteresowałeś . 🤨

Opublikowano

A to zależy co uszkodzone i ile naprawa pochłonie . Ty szklanej kuli nie masz , że takie pytanie ? o.O

Opublikowano

To nie czary . Do takich pytań bez kuli nie podchodź .

No powiedz jak można odpowiedzieć na takie pytanie ? Skąd kto wie co tam zepsute i czego szukasz . Tego nie da się obliczyć i odpowiedzieć tak lub nie ... Jedynie szklana kula ... :P

Opublikowano

Chłopak, twój link nie działa, to raz. Dwa, nikt na podstawie zdjęć nie stwierdzi co w ciągniku siedzi, widzę że w linku jest słowo uszkodzony, więc pewnie naprawa nie jest tania, nie znam nikogo kto bez wcześniejszego rozeznania kosztów naprawy sprzeda sprzęt za pół pieniędzy skoro może naprawić za tysiąc złotych i dopiero sprzedać za większą kwotę

Opublikowano

Link nie działa dlatego, że korzystam z aplikacji mobilnej. Zadałem pytanie ponieważ może już ktoś kiedyś naprawiał taki model. Ten model ze starszych roczników oscyluje w okolicach 20tyś zł, przy tym jak widać cena została opuszczona z 16,5 tyś zł na 10tyś I dlatego pytam czy warto się takim ciągnikiem interesować. Oczekiwałem sensownych odpowiedzi takich jak Twoja i otrzymałem więc za taką dziękuję, a nie za jakieś podśmiechujki.. bratrolnika napisał: Chłopak, twój link nie działa, to raz. Dwa, nikt na podstawie zdjęć nie stwierdzi co w ciągniku siedzi, widzę że w linku jest słowo uszkodzony, więc pewnie naprawa nie jest tania, nie znam nikogo kto bez wcześniejszego rozeznania kosztów naprawy sprzeda sprzęt za pół pieniędzy skoro może naprawić za tysiąc złotych i dopiero sprzedać za większą kwotę

Opublikowano
38 minut temu, bratrolnika napisał:

Chłopak, twój link nie działa, to raz. Dwa, nikt na podstawie zdjęć nie stwierdzi co w ciągniku siedzi, widzę że w linku jest słowo uszkodzony, więc pewnie naprawa nie jest tania, nie znam nikogo kto bez wcześniejszego rozeznania kosztów naprawy sprzeda sprzęt za pół pieniędzy skoro może naprawić za tysiąc złotych i dopiero sprzedać za większą kwotę

Ja skopiowałem i działa. Od siebie bym dodał, że sądząc po ogłoszeniach, to jakiś handlarz, a taki to już napewno prezentu nie robi

• Like 2
Opublikowano

Ja rozumiem jak ktoś pyta o info jak to naprawić itd

ale pytać czy warto kupić i to znaczy czy ktoś inny by to kupił  to tak jak mój sąsiad,najpierw popyta wszystkich -brał byś to ,kupił byś ?

a potem jak kupi i się gównem okazuje to ma winnego-ten ci...l mówił że mam kupić i w taki kanał mnie wpuścił

3 minuty temu, karol6130 napisał:

a może po prostu świnie mu wybili to i gnoju nie ma 

Opublikowano

Ja tylko zapytałem czy w ogóle się tym interesować, a nie czy warto kupić.

kopin napisał:

Ja rozumiem jak ktoś pyta o info jak to naprawić itd

ale pytać czy warto kupić i to znaczy czy ktoś inny by to kupił  to tak jak mój sąsiad,najpierw popyta wszystkich -brał byś to ,kupił byś ?

a potem jak kupi i się gównem okazuje to ma winnego-ten ci...l mówił że mam kupić i w taki kanał mnie wpuścił

3 minuty temu, karol6130 napisał:

a może po prostu świnie mu wybili to i gnoju nie ma 

Opublikowano

Sławek ceny pewnie netto,  mimo wszystko jak nie używane to sporo taniej wychodzi

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Przecież tam nie ma nawet słowa o papierach z i tablic też nie widać. Akurat te przyczepy robi gość niedaleko mnie, koło Skierniewic, i u niego cena za taką nową to 12500, a tu używana za 16000

Za 12,5tys dostaje sie przyczepę tylko z górnym otwieraniem i burtą 50. Dodatkowo bez sypu na zboże w tylnej burcie. 

Zresztą ta przyczepa stoi w ogłoszeniach od sierpnia, więc cena jednak za wysoka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v