Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A to ci zagadka ,,, Jakie nagrody ? Tłumik , lampy . twardy przód chyba ... Ta wajcha przy skrzyni to od czego ?--

Edytowane przez zetorki12
  • AgroTeam
Opublikowano
47 minut temu, manieks120 napisał:

@griga To jak ocenisz tą przyczepę, dno całe, w burtach minimalne poprawki, dwie opony z felgami nowe, trzeba dorobić nadstawki i zrobić nowe trójkąty od automatycznej klapy a no i zajrzeć do wózka bo to jedno koło coś odstaje.  Powiem tylko tyle że dałem z transportem z mazur dużo mniej niż ta twoja z linku.

IMG_20181221_140830.jpg

Przenieś do galerii

Jakoś te przyczepy warfamy nie trzymają wysoki cen. Myślę że za przyczepę dałeś kole 5tyś plus transport. Oczywiście jeśli ma papier. Osobiście miałem wanne 6t na jednej osi ale wysokich kołach i te małe do Mnie średnio przemawiają. A dodatkowo kilka stron wcześniej ktoś pisał o tych wózkach że są nie do końca dobre. Ale tego nie wiem bo z taką przyczepą miałem tylko raz styczność w wersji 3 str. Tak czy inaczej jeśli sam sobie ją zrobisz to Ci posłuży, Ja z racji tego że nie spawam sam i nie mam też czasu na grube remonty w takie tematy się już nie pcham.

Opublikowano
Przed chwilą, ACoCieTo napisał:

zaczep polowy nowszego typu, transportowy też już chyba po 80r.

Przed chwilą, jahooo napisał:

Ciągnik gdzieś z Mazur bo tam poszerzali błotniki blachą najczęściej. Silnik c-360 bo filtry nowego typu. Światła przednie rodem z pgr 

no gdzie, przecież 2 olejowe a nie wymienna pucha

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

A to ci zagadka ,,, Jakie nagrody ? Tłumik , lampy . twardy przód chyba ... Ta wajcha przy skrzyni to od czego ?--

No właśnie, od czego ta wajcha na skrzyni

Opublikowano (edytowane)

W C-4011 pierwszych serii był jeszcze bączek, więc silnik jest już nowszy. Pierwsze C-360 też miały 2 puchy, dopiero kolejne serie filtr pojedyńczy. W każdym razie ojciec swój C-4011 kupił z bączkiem i w ramach remontu był wymieniany na puszkę.

Tak przeglądam - ten bączek chyba jednak nie był fabryczny

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
23 minuty temu, ACoCieTo napisał:

No właśnie, od czego ta wajcha na skrzyni

16 minut temu, izydor6280 napisał:

rozdzielacz hamulców, przekręcasz w daną stronę i wciskasz pedał, po takiej sztuczce hamuje tylko wybrane koło

Ta wajcha  o  której piszecie to hamulec ręczny

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

W C-4011 pierwszych serii był jeszcze bączek, więc silnik jest już nowszy. Pierwsze C-360 też miały 2 puchy, dopiero kolejne serie filtr pojedyńczy. W każdym razie ojciec swój C-4011 kupił z bączkiem i w ramach remontu był wymieniany na puszkę.

Tak przeglądam - ten bączek chyba jednak nie był fabryczny

chyba błądzisz kolego, w s4001 dwa filtry, 02 bąk a w 03 już wymienny

Opublikowano

Tak mi się wydaje, że ten bąk nie był fabryczny. Nie pamiętam dokładnie, jak wyglądał, ale na pewno był, być może z zetora. Ciągnik pochodził z demobilu SKR a tam różne cuda się zdarzały.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v