Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, stempos1980 napisał:

DF seria dx to skrzynie mają w remontach cholernie drogie. 7 tys to i tak mało zapłacił. 

Seria dx ale jaki model to nie wiem

Wiem ze ma 160 koni , silnik podobny jak w senatorze classie tylko fabrycznie rozwiercone pod tuleje wiekszej srednicy 

Cos mi tak właściciel stykal bo w kombajnie ma silnik DF 130(135) a traktor 160...

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

nad Brzeznem sa chójki. :D

U mnie w okolicy była też ciekawa nazwa wioski, ale ją zmienili. Teraz nazywają ją Rutkowo, ale nie tak dawno nazywała się Ruchaje. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mf362 napisał:

Gość w okolicy za podobnego DF za remont skrzynia zaolacil ok 7 tys 

To sie niektory smiali ze c330'byla by za te pieniadze lub kompletny remont c360 :)

Tyle to ja włożyłem w skrzynie do zetora 

Edytowane przez wini
Opublikowano
8 minut temu, soltys48 napisał:

A ja koleżankę  MUĆKA a mieszkała we wsi ŁĄKIE

@Thomas2135U Was w ogóle dziwne nazwy miejscowości są zresztą jak i na całych Mazurach

To po germańcach spolszczali. 

Opublikowano
35 minut temu, wini napisał:

Tyle to ja włożyłem w skrzynie do zetora 

Jaki zetor? 

1 godzinę temu, griga napisał:

23tyś + transport pewnie 3/4tyś więc nie wiem czy u nas kupisz takiego nawet z problemami z przednim napędem.

Napewno nie kupi. Tylko ciekawe,  co dokładnie koleś rozumie przez ten problem z napędem. 

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Jaki zetor? 

Napewno nie kupi. Tylko ciekawe,  co dokładnie koleś rozumie przez ten problem z napędem. 

6340, wymienione synchronizatory, wałek górny i sprzęgłowy i kilka innych rzeczy 

Opublikowano
8 godzin temu, wini napisał:

6340, wymienione synchronizatory, wałek górny i sprzęgłowy i kilka innych rzeczy 

A to te nowsze maja więcej niż 4-5 zsynchronizowana? W 7011 za kapitalne skrzyni dałem koko 3.5 koła za części - dwa walki, chyba 3 tryby, wszystkie łożyska i chyba jeden pierścień z synchronizatora. 

A trzeba było cały synchronizator (1500zl),ale.mechanik mówił, że nie trzeba.. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v