Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, daron64 napisał:

@piast

Ot i bądź tu mądry.  W promieniu ~100km od domu mam tylko na taśmie i na przekaźnik,  także wybór sam się zawezyl. Zobaczymy co będzie za 2-3tyg jak będę miał kasę. 

W ogóle to chodzi mi o te ogloszenia

https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-rcw-piast-do-wapna-CID757-IDue2Wx.html

https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-wapna-rcw-3-piast-wapniarka-CID757-IDu9f7L.html

d

daj 6 i w weeken masz no podwórku mojego z pisemną gwarancją

Opublikowano
4 godziny temu, soltys48 napisał:

daj 6 i w weeken masz no podwórku mojego z pisemną gwarancją

Latwie kredyt w banku, w ciągu 2-3tyg max będę miał kasę.  Daj foty, jak wszystko z nim ok,  to 6 daje

Opublikowano (edytowane)

Panowie potrzebuję przywieźć z okolic Kaiseslautern rozrzutnik Strautmann VS10 bez burt ale z tylnym adapterem gdzie dać ogłoszenie żeby przywieźli w normalnych pieniądzach?

Edytowane przez alvaroalvaro78
Opublikowano

panowie ktoś w tym temacie ogłaszał się że ma na sprzedaż łapy do agregatu ścierniskowego te spiralne i ni chuchu nie mogę tego znaleźć.

może ktoś pamięta kto to ogłaszał a może sam sprzedający by się odezwał się mnie nie na pw pilna sprawa

Opublikowano

Panowie mam prośbę o taką orientacyjną wycenę siewnika zbożowego. Ile może być wart Poznaniak z 2011 roku, 3m szerokości, 25 redlic stopkowych plus dwie skrajne talerzowe (razem 27), zasyp 300kg pszenicy, znaczniki na linkę, spulchniacze śladów, brak docisku centralnego (każda redlica regulowana osobno na sprężynkę - 3 stopnie regulacji), brak podestu, przekładnia bezstopniowa, opony jodełki 30%, zagarniacze w kształcie litery L, "pływająca" belka zaczepowa. Stan wizualny jak i techniczny moim zdaniem bardzo dobry.

Opublikowano (edytowane)

Sąsiad kupił Poloneza z podobnego rocznika za 5-6tys zł , ale nie znam specyfikacji. Na oko stan ładny. Kupował od znajomego, więc cena nie musi być "rynkowa"

Edytowane przez jahooo
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, blondynek2004 napisał:

panowie ktoś w tym temacie ogłaszał się że ma na sprzedaż łapy do agregatu ścierniskowego te spiralne i ni chuchu nie mogę tego znaleźć.

może ktoś pamięta kto to ogłaszał a może sam sprzedający by się odezwał się mnie nie na pw pilna sprawa

@extrabyk i @sznajdik mieli coś takiego.

@extrabyk i @sznajdik

Ale się je.... to forum. Wybaczcie tyle wpisów.

Edytowane przez Gość
  • AgroTeam
Opublikowano

alvaroalvaro78 napisał:

Panowie potrzebuję przywieźć z okolic Kaiseslautern rozrzutnik Strautmann VS10 bez burt ale z tylnym adapterem gdzie dać ogłoszenie żeby przywieźli w normalnych pieniądzach?

cliktrans.pl oferteo.pl

Opublikowano

A idź Pan z tym clicktrans. Tam chyba nikt nie zagląda. Chciałem, żeby mi w wielkopolski słomę przywieźli to 2 firmy zaoferowały mi taką cenę, że równie dobrze mogłem wynająć u siebie i zapłacić tyle samo w dwie strony. Transport droższy od towaru.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v