Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, sumek666 napisał:

bez tura daje radę,.. to takiego rozwiązania nie potrzebuję :P

Gdzieś ktos pisał, że i z turem działa . chyba sam się przekonam i do 30 założe :) Poszukaj na forum tematu o wspomaganiu w c360. 

Opublikowano
9 godzin temu, hardkor113 napisał:

Tam jest 65000? Czy to tylko poprzez % tak widzę?

3 godziny temu, soltys48 napisał:

A założę się ,że ktoś się na to złapie.

Opublikowano
52 minuty temu, pawel885 napisał:

Musisz policzyć liczbę tych "fasolek" i kupić tego rodzaju koła co na pierwszym foto https://www.olx.pl/oferta/kola-blizniacze-r38-13-6-14-9-18-4-CID757-IDmwN0U.html#2ee458b043

Dzięki, właśnie tak myślałem, że to ten typ, ale wolałem się upewnić.

Uchwytów jest 5, szerokość opony jaki mam na ciagniku ma jakieś znaczenie przy doborze bliźniaków?  Jaką szerokość najlepiej dokupić?  Na ciągniku mam 600/65 r38.

Opublikowano

Pytanko - handlarz w pobliżu ma na placu sporo opryskiwaczy hardi, z lat 90 modele, bez pomp. Różne pojemności 600-1000. Z bliska się nie przyglądalem. Jeśli zbiorniki cale to jakie za to pieniądze można dać? Nie wiem jak węże i dysze. 

Opublikowano

Cena jak C360, moc podobna, komfort trochę lepszy, fajna sprawa to sprzęgło ręczne od wałka, i na pewno lepsza jakoś wykonania. No i podstawa to że na masce masz napis ZETOR to do razu sąsiadów cholera weźmie:) 

Opublikowano

Czy warto pojechać do pracy do niemiec do cielaków do pojenia,karmienia itp za 8 euro na godzine na ręke zakwaterowanie za darmo tylko musze jedzenie kupić i transport po mojej stronie 1 msc tam 1 tydzień w polsce 10 godzin pracy dziennie warto?

Opublikowano
5 minut temu, Gospodar55 napisał:

Czy warto pojechać do pracy do niemiec do cielaków do pojenia,karmienia itp za 8 euro na godzine na ręke zakwaterowanie za darmo tylko musze jedzenie kupić i transport po mojej stronie 1 msc tam 1 tydzień w polsce 10 godzin pracy dziennie warto?

kolego jedzenie koszt jak u nas mieso wez z polski bo drogie jak dobre chcesz jesc.  wsiadasz w busa i lecisz z dojazdem nie ma problemu decyzja twojawyplata zobacz aby była na czasi zy to cos sprawdzonego

ubezpieczenie masz czy czarno.

• AgroTeam
Opublikowano
5 godzin temu, daron64 napisał:

Pytanko - handlarz w pobliżu ma na placu sporo opryskiwaczy hardi, z lat 90 modele, bez pomp. Różne pojemności 600-1000. Z bliska się nie przyglądalem. Jeśli zbiorniki cale to jakie za to pieniądze można dać? Nie wiem jak węże i dysze. 

Zależy co jest w wyposażeniu, brak pompy to jeszcze żaden opis. Hardi robił opryskiwacze od biedy do full wypasu. Za golasa 600-1000l bez pompy więcej jak 700-800zł bym nie dał.

Opublikowano
40 minut temu, kiko80 napisał:

kolego jedzenie koszt jak u nas mieso wez z polski bo drogie jak dobre chcesz jesc.  wsiadasz w busa i lecisz z dojazdem nie ma problemu decyzja twojawyplata zobacz aby była na czasi zy to cos sprawdzonego

ubezpieczenie masz czy czarno.

umowa zlecenie z ubezpieczeniem

Opublikowano
4 godziny temu, griga napisał:

Zależy co jest w wyposażeniu, brak pompy to jeszcze żaden opis. Hardi robił opryskiwacze od biedy do full wypasu. Za golasa 600-1000l bez pompy więcej jak 700-800zł bym nie dał.

Do tej pory się nimi nie interesowałem, ale nie widać było żadnych elektrozaworów, hydrauliki itp, wyglądały na golasy. Będę następnym razem, to podejdę pooglądam i podpytam o cene

Opublikowano
17 godzin temu, jan34533 napisał:

łokazyja ciekawe dla kogo, myślę że to kombinowana czterdziestka,  były  c 360 z miękkim przodkiem i okrągło osią ?

okrągła oś była do 78 czy 79r. 

zwrotnice zmienić to nie problem, większość zmieniała bo lepszy komfort jazdy, ale jakość słaba i szybko się kończą

Opublikowano

do 79 okrągła ośka

7 godzin temu, Malutki napisał:

https://www.olx.pl/oferta/zetor-5911-oryginal-CID757-IDsB3UL.html

Warto zainteresować się takim zetorkiem ??

Miałem okazje popracować takim fetorkiem , 360 bije na łeb pod względem uciągu i komfortu, podnośnik dźwiga długi pług 3 skibowy(mój z galerii)plus kolczatka, ciagnie go na 3 biegu.Z talerzówką ciężką ciąganą famarola 2,5m latał aż miło 3 a przy 360 na dwójce woda na czerwone.Widoczność fajna , z minusów to spalanie, oj potrafi zeźreć^_^

Opublikowano
8 godzin temu, Gospodar55 napisał:

Ja jestem teraz w szwajcari i zarabiam 6 tysi miesiecznie po odliczeniu wszystkich oplat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v