Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właścicielem jestem drugim, ale piersi poprzednie były oryginalne więc założyłem o tych samych numerach. Co do lemieszy to z tych co są założone jestem bardzo zadowolony bo poprzednie to co chwilę albo się urywały albo krzywiły jak dotknęły skały ;) 

Opublikowano

na zdjęciu nie widać rejestracji jak nie ma papierów to cena przesadzona  poza tym za wysoka o jedne nadstawki  mam pronarkę t-671 co prawda jednoosiówka ale jak jest z czubkiem to się strasznie przechyla przy wyjeżdżaniu na drogę pod skosem z potrójnymi burtami chyba bym ją przewrócił 

Opublikowano

Panowie,

mam MF 255 z 1986r, tatuś jest pierwszym właścicielem:) nic nie było w nim robione oprócz wymiany komina z dwa lata temu, poza tym to cały w oryginale, wiadomo tu i ówdzie podrapany, jakaś rdza i te sprawy. Aha, fotel bez tapicerki... a wyglada tak:

857881232880dae9med.jpg

721793484bc13d43med.jpg

19539c000a0d0dd6med.jpg

1ef8b0c95c73991fmed.jpg

Ile za niego wołać?

moze ktoś jest zainteresowany?

okolice Pruszcza Gdańskiego 

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

Za takiego od pierwszego właściciela i w stanie orginalnym 20 można w sumie dać, jak ktoś potrzebuje. Mi by się taki pomocnik przydał, tylko trochę daleko :D

Może masz racie ale ogólnie ceny są w bardzo wielu przypadkach są mocno przesadzone

Opublikowano

Jeśli ktoś ciekawy to byłem oglądać zetora, zacznijmy od tego że umówiłem się z chlopem jak bd dojeżdżać to dzwonić on poprowadzi. Dzwonię i gada poczekajcie bo jestem na stacji po paliwo podjadę po was. Czekamy 20 min dzwoni on jednak nie podjedzie bo on już w domu. Powiedział jak jechać było to jakieś 3 minuty od tego miejsca gdzie czekaliśmy. Oczywiście zetor wyciągnięty a przez tel gadał ze odpala od strzala tylko trzeba popompowac. Macam silnik cieply, on uznał poczekamy chwilę to się ostudzi i zobaczycie jak odpala. Oględziny, lewa belka podnośnika zerwane 3 śruby trzymalo się tylko na jednej a latalo to jak swinia w miechu.  On nic ciężkiego nie dzwigal tylko opryskiwacz tysiąc litrów. Wszystko dokładnie wymyte. Otwieram maskę turbo oryginalne holset odkrecam korek od chłodnicy zaczęło wywalac płyn jakby uszczelka pod głowicą. Odpalanie odpalił dobrze, nie działa obrotomierz włącznik kierunków z jakiegoś auta. Jazda to normalnie silnik zrywny ale według naszego 7245 dużo wolniej jechał a koła jeszcze wyższe miał. Hamulców wgl nie było, dowód niby się zgubił i miał miękki. A zdj też dawno robione bo na masce ubytki lakieru a zdj ideał. Nawet mi się nim jazdy testowej nie chciało robić, przez telefon wszystko sprawne nie wie za bardzo na czym opuścić z ceny a w rzeczywistości padaka. 34 bym dał więcej nie

Opublikowano
14 minut temu, MarcinNH napisał:

Jeśli ktoś ciekawy to byłem oglądać zetora, zacznijmy od tego że umówiłem się z chlopem jak bd dojeżdżać to dzwonić on poprowadzi. Dzwonię i gada poczekajcie bo jestem na stacji po paliwo podjadę po was. Czekamy 20 min dzwoni on jednak nie podjedzie bo on już w domu. Powiedział jak jechać było to jakieś 3 minuty od tego miejsca gdzie czekaliśmy. Oczywiście zetor wyciągnięty a przez tel gadał ze odpala od strzala tylko trzeba popompowac. Macam silnik cieply, on uznał poczekamy chwilę to się ostudzi i zobaczycie jak odpala. Oględziny, lewa belka podnośnika zerwane 3 śruby trzymalo się tylko na jednej a latalo to jak swinia w miechu.  On nic ciężkiego nie dzwigal tylko opryskiwacz tysiąc litrów. Wszystko dokładnie wymyte. Otwieram maskę turbo oryginalne holset odkrecam korek od chłodnicy zaczęło wywalac płyn jakby uszczelka pod głowicą. Odpalanie odpalił dobrze, nie działa obrotomierz włącznik kierunków z jakiegoś auta. Jazda to normalnie silnik zrywny ale według naszego 7245 dużo wolniej jechał a koła jeszcze wyższe miał. Hamulców wgl nie było, dowód niby się zgubił i miał miękki. A zdj też dawno robione bo na masce ubytki lakieru a zdj ideał. Nawet mi się nim jazdy testowej nie chciało robić, przez telefon wszystko sprawne nie wie za bardzo na czym opuścić z ceny a w rzeczywistości padaka. 34 bym dał więcej nie

I co zrezygnowałeś z kupna?powinieneś ścigać go o zwrot kosztów dojazdu bo w ogłoszeniu miał być ideal a w rzeczywistości szajs

Opublikowano
4 godziny temu, micgal39533 napisał:

właścicielem jestem drugim, ale piersi poprzednie były oryginalne więc założyłem o tych samych numerach. Co do lemieszy to z tych co są założone jestem bardzo zadowolony bo poprzednie to co chwilę albo się urywały albo krzywiły jak dotknęły skały ;) 

lemiesze oryginalne Ci się krzywiły?

Opublikowano
11 godzin temu, jahooo napisał:

Za takiego od pierwszego właściciela i w stanie orginalnym 20 można w sumie dać, jak ktoś potrzebuje. Mi by się taki pomocnik przydał, tylko trochę daleko :D

600km to kawałek:)

no niestety, ciągnik super, u nas tylko z hardi 2500l jeździ, kilka lat temu jeździł jeszcze z poznaniakiem. Teraz trzeba go sprzedać, wrzucę go na olx i zobaczę co będzie. 

Szczerze za 20 tys to żal go sprzedawać...

Opublikowano
9 godzin temu, soltys48 napisał:

lemiesze oryginalne Ci się krzywiły?

te co na nich kupiliśmy go  to pękły, a u nas oryginalne lemiesze było ciężko dostać bo mało gdzie był pług inny niż polski i trzeba było dopasować inny, i co rok trzeba było nowe  dopiero jak kupiliśmy teraz te białe to jest spokój i nic się nie działo.

Opublikowano
11 godzin temu, Y635 napisał:

Myślicie, że to jakiś przekręt? bo cena bardzo atrakcyjna. https://www.olx.pl/oferta/sruta-sojowa-rzepakowa-slonecznikowa-dostawa-nawet-tona-caly-kraj-CID757-IDhUMIL.html#2b4c435c80

Mogą ściągać z niemiec po zaniżonym wacie i tlatego taka tania ale trzeba sie liczyć z tym że skarbówka się zorientuje i trzeba będzie płacić zarówno handlarz jak i gospodarze który od nich kupują

Ogarnąłem temat, gościu nie zmienia ceny od dłuższego czasu, żeby więcej ludzi przyciągnąć. Aktualna cena jest taka jak wszędzie.

Opublikowano

Ciekawe czy te śruty nie są skażone jakimś hu******m bo cena coś podejrzanie niska o.O

Opublikowano
13 minut temu, blondynek2004 napisał:

przyczepa do "lekkiej" poprawni no ja już to widzę ale to nasze lubelskie to się chyba nigdy nie zmieni sami marzyciele

lepsza opcja niż d47 czy 732 w podobnej cenie

Opublikowano

Tyle że sprzedający przez przypadek wstawił tą  1 w cenie z przodu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v