Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zastanawiam się nad nagrzewnica do garażu, która będzie lepsza 3,3KW czy 5KW 

https://www.olx.pl/i2/oferta/nagrzewnica-elektryczna-master-b-3-eca-3kw-CID628-IDqw4FL.html

https://www.olx.pl/i2/oferta/wysylka-master-nagrzewnica-elektryczna-b5epb-400v-5kw-CID628-IDoPQ76.html

Nie siedze w garażu czesto dlatego decyzja padła żeby kupić coś na prąd.

Garaż mam ocieplony drzwi szczelne. Zależy mi na dość szybkim nagrzaniu garażu żebym po pracy mógł czasami podłubać przy gratach. Bardziej jestem za tą 3 kw, ta większa jest na siłe i boję się że może puścić mnie z torbami:$

Będę jej też uzywał do nagrzania/wysuszenia chewni przed wstawieniem warchlaków wym to 36 m2, stara chlewnia nie ocieplona. 

Co mi doradzicie, może zastanowić się nad innym rodzajem ogrzewania ??

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano

Panowia tak trochę off top to chcę wam przedstawić przykład próby oszustwa. Dla niewtajemniczonych to transakcja przez pay pall ma możliwość cofnięcia przelewu nawet po dokonaniu. Gdybym się zgodził to oczywiście przyjechałby ktoś, zabrał motocykl i zrobił przelew po czym po oddaleniu anulował go i w ten sposób został bym bez motocykla i pieniędzy. Mam nadzieję że kilku osobom oszczędziłem biedy. Pozdrawiam!

Untitled.png

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Pan dzefrej z Ameryki to pewnie mieszka w pizdziszewie dolnym i liczy że znajdzie frajera. Pokaż mi amerykanca który umie po polsku składnie pisać tak jak ten w mailu. Toć to ci co nadciągają chłopów na nowe traktory za 20-40tys.zl się tak nie przykładają do tego żeby poprawnie po polsku napisac. W sumie ciekawi mnie, nawet jakbyś hipotetycznie dal się zrobić w bambuko, to przecież przyjeżdża kurier i dostajesz od niego list przewozowy, a tam jest napisane że odbiorca nie jest amerykański dzefrej tylko Kazek z Koziej Wólki. Cofa ci przelew, bierzesz sąsiada, dwie pary wideł, jedziesz pod podany adres  i cezetke z powrotem masz u siebie

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano (edytowane)

Panowie sprawa z innej beczki, liczę że znajdę tutaj jakąś poradę.  Mam przyczepkę samchodową tj . ma mój dziadek który nie żyje 8 lat i niestety cała dokumentacja została na niego- w takim przypadku nie można jej opłacić i normalnie użytkować. Do tej pory nie była mi zbytnio potrzebna ale jednak od wiosny będę jej potrzebował. Czy jest jakaś szansa aby legalnie lub i nie tą sprawę załatwić? Jeśli ma któś jakiś pomysł? 

Przez sąd nie chce mi się bawić bo to dodatkowe koszta a wtedy wolę już kupić jakąś nową

Edytowane przez robert123farmer
Opublikowano
16 godzin temu, robert123farmer napisał:

Panowie sprawa z innej beczki, liczę że znajdę tutaj jakąś poradę.  Mam przyczepkę samchodową tj . ma mój dziadek który nie żyje 8 lat i niestety cała dokumentacja została na niego- w takim przypadku nie można jej opłacić i normalnie użytkować. Do tej pory nie była mi zbytnio potrzebna ale jednak od wiosny będę jej potrzebował. Czy jest jakaś szansa aby legalnie lub i nie tą sprawę załatwić? Jeśli ma któś jakiś pomysł? 

Przez sąd nie chce mi się bawić bo to dodatkowe koszta a wtedy wolę już kupić jakąś nową

Spisz umowę kupna sprzedaży z dziadkiem 

Opublikowano
zamawiasz kuriera przez jakąś stronkę, pogoogluj, podajesz wymiary najlepiej żeby było bez wystających elementów, tak wysłałem przekładnie od rozrzutnika, miała ok50kg więc da się. wage tylko podaj jak należy bo możesz dostać później dopłate jak będzie więcej niż podałeś. koszt plus minus 1zl za kg, choć możliwe że powyżej 50kg musi być paleta.
Opublikowano (edytowane)

Tylko umowę nie z datą po Jego śmierci , bo mogą nie uwierzyć .:ph34r:

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Niemal każda firma kurierska zajmuje się również wożeniem przesyłek drobnicowych, czyli powyżej 30kg. Porównaj oferty i po prostu wybierz najtańszą, zamów kuriera i podstawią ci ciężarówkę. Jednak towar od 50kg i więcej musi być umieszczony na palecie.

Opublikowano
4 godziny temu, zetorki12 napisał:

Tylko umowę nie z datą po Jego śmierci , bo mogą nie uwierzyć .:ph34r:

W Polsce takie coś by przeszło, skoro kamienice przepisują 130 latkom to i na umowę z nieboszczykiem można przymknąć oko;)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, pawel885 napisał:

Panowie jak wysłać przedmiot ok 60kg ? Punkty w okolicy przyjmują tylko do 35kg 

rabenem i tylko na palecie

Edytowane przez soltys48
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v