Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musiałbyś zapytać o szerokość fotela i wysokość z opuszczonymi i podniesionymi podłokietnikami.

Zdjąć prawy możesz, ewentualnie mieć zawsze podniesiony.

Ja tu nie chcę Soltysowi w paradę wchodzić, bo może będzie miał coś na sprzedanie.

spokojnie nie wchodzisz na razie po prostu nie mam, szkoda mi siedzenia co miałem w fordzie, nie miałem nic na podmiankę i pojechało

Opublikowano

Musiałbyś zapytać o szerokość fotela i wysokość z opuszczonymi i podniesionymi podłokietnikami.

Zdjąć prawy możesz, ewentualnie mieć zawsze podniesiony.

Ja tu nie chcę Soltysowi w paradę wchodzić, bo może będzie miał coś na sprzedanie.

Pisałem już do niego, ma dziś dać znać. Pisal, że ma z dwoma rodzajami mocowań. Ktoś miał styczność z takim siedzeniem jak się sprawuje?
Opublikowano

To fotele z sieczkarni, więc pytaj właścicieli sieczkarń. Wyglądają na wygodne. Pytałem handlarza i został mu jeden fotel z ciągnika, ale nie wiem który. 400-500 zł sobie ceni. Jak jesteś poważnie zainteresowany to odezwij się teraz na PW. Podjadę i zrobię fotki jak wygląda.

Opublikowano

@thomas
Wybacz, ale spałem po robocie a potem trasa. Jednak jakbyś mógł, to zrób te zdjecie, przy okazji, nie specjalnie, bo i tak mnie teraz 2dni w domu nie będzie (chyba, że gdzie to w okolicach Olsztynka jest). Będę wdzięczny.

Opublikowano

Albo zietora 6045 zrobionego na 7245 czy co tam jeszcze można za 56 tyś. :D

Opublikowano

Być może, zietory i inne średnio mnie interesują. Aż dziwne, że handlarz jeszcze jej nie kupił.

Opublikowano

Chcę wybrać 20 - 30cm. Oczywiście ziemia uprzednio byłaby zruszona starym pługiem. Chodzi o to że robiłbym taką robotę powoli i miał czas na rozwożenie ziemi z wykopu (również obsypanie nowego budynku) . 

Ewentualnie koparko ładowarką ktoś by mi zepchnął na pryzmę i na spokojnie bym ładował. Później rozwoziłbym  tłuczeń  i destrukt asfaltowy.

Wiem że trochę archaicznie to brzmi ale tak mnie jakoś naszło. Ogólnie wolałbym coś około 120Km z łyżką, ale w rozsądnych pieniądzach i roczniku

Opublikowano

Jarek akurat to było pod ręką xD
Kuźwa sprzedałem Renatę i powoli zaczynam żałować bo ani w NL ani w PL żadnej fajniej szóstki nie ma, jak jest to kasa nie ta albo stan krytyczny. Same czwórki się trafiają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v