Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

bez przedniego :/ Do tej pory robiłem na 2.1m ale już mnie denerwuje bo ciągle coś... no i wąsko, choc nie powiem, zasuwał ;)

Edytowane przez tobago
Opublikowano

Myślicie ze 80tka niby z turbo pociągnie na lekkiej glebie talerzówkę 3,2m?

https://www.olx.pl/oferta/brona-talerzowa-talerzowka-kverneland-3m-uklad-v-nowe-lozyska-talerz-CID757-IDntfIc.html#5ff5a65cab

mam agregat uprawowy talerzowy 3m z agromaszu i mtz 82 lepiej w ty chodzi niż case 5140 26 latek - jeżeli silnik zdrowy i nie masz za mokro to czemu nie chociaż c-385 do mtz daleko pod względem uciągu.

Opublikowano (edytowane)
Może jeden handlarz stargował z 33 na 30 i kupil, teraz wystawia za 37, chce sprzedać za 35. 5tys do przodu, minus koszty transportu. Edytowane przez daron64
Opublikowano

dzieci bajki piszą

Polską famarol??

Jeśli tak to z jaką prędkością , głębokością i na jakiej ziemi pracowałeś??

Najlepiej sie znają ci w internecie co nic nie widzieli, tak zwani znaFcy B)

Ziemia akurat mozaika, głównie piach 5 klasa a na końcu 10/15m pas litej gliny.

Jaka to była? Szerokość 3,15 ale nie wiem czy famarolka, ale chyba tak. Fabrycznie miała zawieszenie hydro ale jak nią robiłem to była tak przerobiona że żeby rozłożyć do transportu to trzeba było podnieść turem/podnośnikiem z belką i zabezpieczyć śrubami.

Głębokość nie wiem, to była półzawieszana więc nie miała jako takiej regulacji głębokości, a była bez wału. Szła na ile weszła.

A prędkość na 2 biegu szedł lekko, potem próbowałem na 3 to szedł ale gdzie nie gdzie mocno ją czuł ale nie dusiła go, zapas mocy był pod butem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v