Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Luke16
Opublikowano

Do Majora 80 jak się pytałem w 2013 roku to kosztowała 5500zł netto goła bez niczego i tylko można było kupić ją w Zetorze mimo że robi ją Koja...

Gość Luke16
Opublikowano (edytowane)

stuart nie wiem ktoś ma kasy jak lodu chyba i nudzi mu się a wystawia takie ogłoszenia... Umawia się z ludźmi po czym nikogo takiego nie ma na danej wiosce... dwie historie na moim terenie takie były że handlarze z lawetami przyjeżdżali a nikogo takiego nie było i ciągnika też nawet rozszyfrował to któryś tutaj z kolegów z AF... że zdjęcia są ciągnika z Chorwacji... Tropem kolegi tego Zetora też znalazłem...

http://www.njuskalo.hr/traktori/prodaju-zetor-7745-oglas-22269327

Edytowane przez Luke16
Opublikowano (edytowane)

O właśnie też szukałem tego ogłoszenia na innych portalach. Myślę że to jakiś handlarz: Daj zaliczkę i bd miał na podwórku za 3 dni. 
Na linku który dałem tablice są zamazane, a na tym co ty wstawiłeś są widoczne. 

I cena 10 308€ to jakieś 43 500zł. A ogłoszenie z Otomoto to zaliczka na ciągnik 50% i jeszcze 7,5 kafla prowizji...

Edytowane przez stuart
Gość Luke16
Opublikowano
Kolego właśnie najśmieszniejsze jest to że facet nie chce zaliczek tylko umawia się z ludźmi z resztą zacytuję sam siebie:

https://www.otomoto.pl/oferta/zetor-5245-ID6yRBg7.html#xtor=SEC-8

Jaja z tym ogłoszeniem jak diabli. Ciągnik niby 3 wioski ode mnie, z racji wykonywanego zawodu mam na tej wiosce kolegę. Byłem u niego z 3 dni po wystawieniu ogłoszenia i pytałem o ten ciągnik. Najśmieszniejsze że ma już dosyć ludzi którzy przyjeżdżali do niego pytać o tego zetora, a niektórzy nawet lawetami. Co smieszniejsze nikt nawet w okolicy takiego nie ma, a że kolega zorientowany to po zdjęciach nie kojarzy budynków i DF w okolicy. No i kilka dni temu na sąsiedniej wiosce pokazał się Zetor 7245 za 26 tyś zł. Też nikt takiego ciągnika z grubym dachem i napisem Zetor nie kojarzy. Tylko zastanawia mnie jedno wystawienie takiego widma kosztuje i to chyba ze 30zł i co ktoś miał na celu?

Komuś chyba handlarze za skórę zaleźli... 

Opublikowano

http://polnohospodarska-technika.napredaj.eu/235503_traktor-zetor-11741-v-top-stave.html
Ten jaki tani. 

Kolego właśnie najśmieszniejsze jest to że facet nie chce zaliczek tylko umawia się z ludźmi z resztą zacytuję sam siebie:

Komuś chyba handlarze za skórę zaleźli... 

Dlatego ja od handlarza nie kupuje. Znajomy kupił ciągnik który okazał się bublem (połówki po kilku godzinach pracy siadały) ale też brakowało zaczepu to z racji iż handlarz miał umowę kupna sprzedaży na dane poprzedniego właściciela, to go odnaleźli i co się okazało: Rolnik sprzedawał ten ciągnik jako uszkodzony, nawet pokazał archiwalne ogłoszenie że pisał o tym problemie i dla czego taka cena. Jest internet, są firmy które ściągną ci maszynę z 2 końca polski czy europy. I można szukać na własną rękę. 

Opublikowano

Popatrz na konstrukcję - zsyp w jeden lejek jest wygodniejszy, nie trzeba przesypywać jak nierówno rozsiewają obie sekcje. Nie wiem, jaka jest w nich konstrukcja mieszadła, czy nie mieli nawozu, bo to w sumie jedna z wad rozsiewaczy z tzw.  rzemiosła. Ja bym szukał z nierdzewki, mniej problemów później.

Opublikowano

Temat dość często tu poruszany... Znajomi posiadają tego typu jakas polska grabiarko-przewracarkę to nie sa zadowoleni bo zs maly pokos jest zgrabiony :/ i przy prasowaniu ciężko jest rowna bele zrobić. Ale do przewracania jest ok.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v