Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i wyjaśnione :) tylko co ktoś miał na celu wystawiając takie ogłoszenie? Przecież to kosztuje

Opublikowano

Znam osobiście kilka osób, zdawałoby się dorosłych i w pełni władz umysłowych, co tak utopiły po kilkanaście tysięcy złotych w zaliczkach na ciągnik czy kombajn.

Pan, od którego kupowalem zetora mówił, ze jak kupował Johna to dawał 90tys zł zaliczki..co prawda nie utopił, ale mówił ze stres był.
Opublikowano

Co innego zaliczka do ręki z papierem, że wpłacona zaliczka, widzisz gościa na oczy, dokumenty do wglądu itp. A co innego wpłacić kasę na konto po kontakcie telefonicznym, nieprawdaż ?

Sama zaliczka jest normalna praktyką, tylko trzeba najpierw firme zweryfikować, czy fizycznie istnieje.

Opublikowano

No właśnie akcja dobra bo o żadną zaliczkę się nie rozchodzilo. Facet normalnie odbierał telefon, umawial ludzi i na tym koniec. :D bratu udało się dodzwonić to powiedział że nie aktualne już bo sprzedany.

Opublikowano

Mam Motyla Fruit z wibrującym dnem i raczej wapna na pewno nie posiejesz. On jest tylko do granulatu i to suchego. W tym roku zamókł mi jeden BB Yara bella, to cuda wianki robiłem żeby go tylko wypchnąć z rozsiewacza. Znajomy wsypał wapno pyliste i wybierał go ręcznie z powrotem

Opublikowano

Jest polska a i b,to niechaj i ceny maszyn będą takie. W styczniu zastanawiałem się nad wałem do brony,i mi przeszło,a teraz korzystając z naborów producent podwyższył cenę o 30 procent . Zadnych dofinansowań nie mam i za free dodatkowo tyle kasy bulić.. Jest tyle a tyle unijnej kasy dla rolników,wszędzie grzmią [raczej do wyrwania od nich]

Opublikowano

To twoim zdaniem jaka jest jego wartość? Pytam się z ciekawości☺

no to Ci powiem, że w tych pieniądzach kupiłem N 228 (4,5t) z nową podłogą i łańcuchami, burty jeszcze ok, koła 16" balonowe, wszystko reszta w dobrym stanie, nawet wszystkie smarowniczki były aktywne :) i to żadna okazja, po prostu normalnie kupiony

Opublikowano

no to Ci powiem, że w tych pieniądzach kupiłem N 228 (4,5t) z nową podłogą i łańcuchami, burty jeszcze ok, koła 16" balonowe, wszystko reszta w dobrym stanie, nawet wszystkie smarowniczki były aktywne :) i to żadna okazja, po prostu normalnie kupiony

Ceną sugerowałem się jak stoją ceny w mojej okolicy, jak nie będzie chętnych to troszkę spuszczę :)

Opublikowano

Panowie są jakieś klipsy na tłoczyska siłownika hydraulicznego ograniczające ich skok ?

jeśli  masz główkę  w  siłowniku odkręcaną  to  do  znajomego  tokarza    ci zrobi z  rury  grubościennej   blokadę   ogranicznika zrobiłem wkrętem imbusowym w  miejscu  gdzie  siłownik ma  miejsce  do przytrzymania  kluczem....żeby  nie zniszczyć  gładzi.....

Opublikowano

Ceną sugerowałem się jak stoją ceny w mojej okolicy, jak nie będzie chętnych to troszkę spuszczę :)

Ja ze 3lata temu za taki, tylko nie odmalowany, blach ok, kola ok, łańcuch na adapterze nowy, listwy wszystkie ok, do wymiany jedno kolo zębate i parę łożysk, to dalem 2,5tys, ale kupowalem od wujka, bo zmieniał na większy.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v