Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie przeinwestował tylko zrobił biznes z PROW-u. Wieli kupowało co się dało z myślą o odsprzedaży po 5-ciu latach. 

Opublikowano

no dysleksja dysgrafia nie słyszeli ? B) :ph34r:

no szanujmy się, znam parę osób z tymi przypadkami dysleksji i one jakoś  tyle byków nie walą, dysgrafia jest akurat od brzydkiego charakteru pisma, ale w tym przypadku nie można się czepiać bo wszystko jest czytelne xD

Opublikowano

Mocno przeinwestował gospodarstwo, robił nowym ciągnikiem po 70 h rocznie i teraz musi likwidować albo po prostu tak się psuł i stał, a likwidacja to tylko ściema.

https://www.olx.pl/oferta/deutz-far-agrofarm-410gs-tylko-340mtg-jak-nowy-krajowy-i-wlasciciel-CID757-IDj44bN.html#a5ae0fefea;promoted

Nie wiesz czyj ten ciągnik? Bo ja wiem :D I Ty też powinieneś jeśli bywasz w dęblinie :D A jak kojarzysz szkołę jazdy Lider to jesteś w domu. Ciągnik nie robił w polu bo w tej miejścowości z której jest ogłoszenie nawet nie stał :D tylko chodził w nauce jazdy

Opublikowano (edytowane)

No patrz, nawet nie wiedziałem że taki sprzęt mają i dane na olx z właścicielem się zgadzają  :D Ogólnie Lider-a dobrze znam, a o ciągniku nie wiedziałem, czyli teraz wszystko jasne :)

Edytowane przez romek6340
Opublikowano

Widocznie ten ciągnik był skompletowany pod kątem nowego nabywcy a nie aktualnych potrzeb.

Opublikowano

Jeśli już chcecie wiedzieć to ten ciągnik pracował w polu bo właściciel a dokładnie jego małżonka mają gospodarstwo po jej rodzicach. A że była możliwość to kupili taki sprzęt i tyle. Co do nauki jazdy to nie widziałem żeby tym śmigali bo mieli zetora jakiegoś i nim jeździli ale mogę się mylić.

Co do ciągnika to popracował głównie przy zielonkach i transporcie. No i pan Jurek sporo klamotów przerzucił tym ładowaczem od kostki po konstrukcje stalowe o belach już nie wspominając.

Opublikowano

no dysleksja dysgrafia nie słyszeli ? B) :ph34r:

Już kiedyś temat tej dysgrafii w ogłoszeniach był poruszany.

Ogłoszenia z takim tekstem są dodawane z pełną świadomością i premedytacją, ażeby odbiorca miał poczucie świadomości i wyższości, iż sprzedający jest mało wykształconym chłopem, który swoim tekstem udowadnia swoją niską inteligencję, która ma wprowadzić u kupującego euforię z okazji ewentualnego zakupu okazyjnego sprzętu.

A rzeczywistość jak to zwykle bywa, jest mniej różowa. :]

Opublikowano

jak wszystko u nich ;)

Może nie przeinwestował tylko zrobił biznes z PROW-u. Wieli kupowało co się dało z myślą o odsprzedaży po 5-ciu latach. 

będzie ich teraz coraz więcej

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-zetora-3320-z2004r-CID757-IDfAXEJ.html#c5759b7353 pamiętacie go jeszcze??? cena spadła już o 20tys.zł

znajomy dwa lata temu za takiego dał 60koła!!-to trza mieć dopiero pod kopółką

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v