Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czyli jednak dobrze myślę.

Otóż u mnie w okolic była jakiś czas temu 914 z 1989 za 25 000 i poszła po jakiś 2 miesiącach, uważam, że to rozsądna cena za taki ciągnik , powyżej to już przegięcie i frajerstwo ze strony sprzedającego.

Miałem na myśli to, że modele 912,914,1012 i 1014 były w produkcji od 1989 roku. Wiem, że w porównaniu do wcześniejszych wersji różnice nie są znaczne ale jednak są (silnik, pompa, tył, kabina itd...), jednak kurcze irytuje mnie to jak ktoś C-385A z 1980 wystawia w ogłoszeniu jak 914.

A tak z ciekawości kolego, to dużo nią już zrobiłeś mth?

Edytowane przez kedziorek
Opublikowano

Zgłoś naruszenie > ogłoszenie nieaktualne "opis ogłoszenia niezgodny ze stanem faktycznym"

Ja zawsze zgłaszam takich cwaniaczków, co wystawiają po kilka przedmiotów w ogłoszeniu, cena nijak do niczego nie pasuje, zdjęcia z neta  i lakonicznie "więcej info na telefon"

Opublikowano (edytowane)

Nawet niem wiem dokładnie ile zrobił. Na nowym liczniku chyba 1500-1600 mth i na starym zanim się zepsuł kilkaset mth. 9 lat na 20 paru ha.

Co do linku powyżej to kupiłem od niego kilka lat temu jd550. Syn za granicą był a ojciec w domu. Dogadać się można. Z prasy urwaliśmy wtedy niezłą sumkę.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Panowie troszkę wyrozumiałość, to chyba kobieta wystawiała, źle jej się napisało, miło być oś, a dla płci pięknej oś i napęd to to samo, tak samo jak samochody dzielą na czerwone i inne.

Opublikowano

Czy można zwykły promiennik przerobić tak, aby miał zmianę mocy tak jak ten z ogłoszenia?  http://allegro.pl/oprawa-lampy-grzewczej-promiennik-z-przelacznikiem-i5956550733.html#thumb/2

http://www.olko.com.pl/site/download/oprawa.pdf raczej się da , regulacja oparta na podobnej zasadzie jak w suszarkach do włosów (na niższym biegu też połowa mocy) czyli na jednym z biegów jest włączona w szereg z żarówką dioda prostownicza ale w zasadzie najlepiej, najłatwiej i najprościej użyć ściemniacza z gniazdkiem https://www.progrower.pl/programatory-i-sterowniki/1669-regulator-obrotow-wentylatora-sciemniacz-do-lamp-0-280w.html

Opublikowano

no to kup-nie musisz sie spieszyc od czerwca stoi to i jeszcze pare dni poczeka-chyba ze zrobiles taka reklame ze zaraz go sprzeda, tylko taka dziwna sprawa 81 r i 7745...

Mialem pisac, ze to chyba najstarszy 7745 na swiecie. Opis na otomoto tez dobry.

Opublikowano (edytowane)

Raczej każdy  odmładza  traktory ... 7745  produkowany był od  1985  roku. We  wcześniejszych latach nie było  zetora z  porównywalnym  silnikiem ... 

Szukam  rozrzutnika   6- 8  ton , okolice  powiatu  LCH , w  rozsadnych  pieniądzach [  do  20 tys] , jakby  ktoś  coś ...

Edytowane przez mariuszd93
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v