Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Gdzie mogę zamieścić ogłoszenie rolnicze, dałem na allegro ale widzę, że mało kto tam zagląda.

Jaka obecnie jest najpopularniejszy i najchętniej odwiedzany portal z maszynami rolniczymi.

Posiadam kilka maszyn, ponieważ od wiosny będę wymieniał sprzęt na nowszy i większy.

np prasa

http://allegro.pl/prasa-feraboli-trotter-125-topcut-rotor-noze-i6590021444.html

mam też zgrabiarkę JF Stol 365

przyczepę do bel Metal Tech PB11

Opublikowano

Turek

fajna prasa i cena zdaje sie odpowiednia.  Co chcesz kupic w zamian  ?

Pewnie kolejną budę z kebabem  :) Sprzedajemy pl jest coraz popularniejsze,  ogólnie najszybciej sprzedasz na otomoto z opcją eksportu ogłoszenia na allegro i olx

Opublikowano

szczerze to ten ostatni najbardziej mi pasuje bo jednak to INTERNATIONAL

Jednak żaden z nich nie spełnia moich wymagań tzn przedni TUZ z WOM i półbiegi to dla mnie priorytet!!!

Coś więcej??? Może być priv....

MI pasowało by takie cóś

http://otomoto.pl/oferta/john-deere-3140-ciagnik-rolniczy-john-deere-3140-ID6yE3R3.html

Macie jakieś opinie o tych ciągnikach???

Spotkał się ktoś z takim modelem żeby miał TUZ i WOM z przodu???

Model godny uwagi, ale nie od tego gościa.

Opublikowano

myślałem w zasadzie to był pierwszy plan jest jednak jedno ale znaleźć nie wyjechaną renatę jest praktycznie niewykonalne

No fakt znalezc niewyjechanego fendta renate czy jd jest tak samo trudne ale na to nie ma reguły w sumie sam szukam cos w podobnych pieniadzach do 47tys i chyba najlepiej kupic renate a ogłoszen coraz wiecej z nimi i powiem ze nie kazda jest picowana a z reguły maja słabe opony i sredni stan wizualny co generuje dodatkowy koszt

Opublikowano

Myślę o pasowej Lely Welger  ale jeszcze decyzja nie zapadła.

W sumie to ta prasa idealnie się sprawowała nie mam zastrzeżeń do maszyny, wcześniej miałem Metal Facha, ale bez siatki, noży i rotora. Jednak dużo to daje w prasie.

Dla mnie rotor i siatka są ważne ponieważ głównie siano robię i słomę. Noży nie używałem.

Opublikowano

No fakt znalezc niewyjechanego fendta renate czy jd jest tak samo trudne ale na to nie ma reguły w sumie sam szukam cos w podobnych pieniadzach do 47tys i chyba najlepiej kupic renate a ogłoszen coraz wiecej z nimi i powiem ze nie kazda jest picowana a z reguły maja słabe opony i sredni stan wizualny co generuje dodatkowy koszt

Dziś miałem na próbe od znajomego handlarza areskę 610 i powiem szczerze d*py nie urywa....

Jutro jedziemy oglądać dwa Same i Deutz;a

Opublikowano (edytowane)

szczerze to ten ostatni najbardziej mi pasuje bo jednak to INTERNATIONAL

Jednak żaden z nich nie spełnia moich wymagań tzn przedni TUZ z WOM i półbiegi to dla mnie priorytet!!!

Coś więcej??? Może być priv....

MI pasowało by takie cóś

http://otomoto.pl/oferta/john-deere-3140-ciagnik-rolniczy-john-deere-3140-ID6yE3R3.html

Macie jakieś opinie o tych ciągnikach???

Spotkał się ktoś z takim modelem żeby miał TUZ i WOM z przodu???

a przepraszam link nie wskoczył znajde jeszcze raz i wrzuce. będziesz coś oglądać w podlaskim ? dobrze czytam z poprzednich postów?

Edytowane przez BENNY82
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v