Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No cóż dzięki za wszystkie rady które pomogły, kupimy 2,6 m, i mam nadzieję że to będzie mandam, bo z tego co czytałem to są naprawdę dobre. I przepraszam za tą całą dyskusję, ponieważ to faktycznie nie jest miejsce na ten temat. Pozdrawiam wszystkich ;)

Edytowane przez mfek3050
Opublikowano

... weszłem w program ekologiczny ...

musiałeś mieć blisko lub szedłeś na skróty !!

:D ;)to akurat "on"  szedł :P

normalnie sprawa dla prokuratora... zajumał Ci opis... straszne

"prawa autorskie" jakieś mam :P

a tak poważnie... po ch*j kopiować cudze opisy maszyn... spodobało mu się czy co?

no chyba że te same naprawy wykonał? :ph34r:

Opublikowano (edytowane)

Prawda, bo to jest normalna cena za jaką powinniśmy kupić belarusy ale po sprowadzeniu, zapłaceniu cła, podatku itd. później są ceny jakie są. Ale czy w polsce sprzedaje za tą cenę już po opłatach to wątpię.

Edytowane przez Kris94
Opublikowano (edytowane)

Sprowadzenie + cło na pewno nie wyjdzie 100 tys za ciągnik. zastanawiam się czy nie zadzwonić jutro i zapytać 

Edytowane przez Kris1976
Gość a1fe26c2
Opublikowano

http://allegro.pl/nauszniki-ochronne-sluchawki-z-radiem-fm-am-i6318750682.html

co  myslicie o takich słuchawkach do c 360 po całym dniu głowa puchnie a nic tak nie meczy jak hałas

Zastąpisz hałas ciągnika hałasem z radia, a ból głowy pozostanie. Wersja bez radia jest w porządku używałem takie za 9 zł przez 4 lata, raz nawet sąsiad przejechał po nich kombajnem ziemniaczanym i jakoś to przetrwały.

Po całym dniu jazdy na C360 i tak będziesz zmęczony, ale na stare lata nie będziesz tak głuchy jak twardziele zasuwający bez słuchawek ochronnych.

Opublikowano

Stara ciężka seria ursusa nie jest porażką bo osiągi tego ciągnika ograniczone są przez nie rozbudowaną skrzynie mam 6 z 1985 i unia ibis 4xls idzie jak burza gruber 7 łap od 5 do 15 cm też jestem zadowolony i osiągi w spalaniu są podobne do zachodnich.

Opublikowano

Opis dziwny . Dlaczego ? Pisane jak z translatora zamiast Fabrycznie to Fabryka Nowe zamiast Nowy itd . Jeśli ktoś już takie coś sprzedaje to raczej przywiązuje uwagę do tego co pisze . I takie zdania "Wszędzie w zmian smarów" .

Wali tutaj translatorem :D

To co dać sobie spokój?

Opublikowano

Wiadomo że tłumaczenie translatorem ale to raczej normalne jeśli ktoś z zagranicy oferuje ciągniki prosto od nich, nie zajmuje się ich sprowadzaniem itp. oczywiście jeśli po telefonie nie chce zaliczki - bo to już chyba każdy wie że trzeba odpuścić. Jeżeli ciągnik nowy, z pełną, oryginalną dokumentacją (na pewno trzeba dokładnie sprawdzić) to wszystko zależy od tego jakie rzeczywiste koszty poszłyby na sprowadzenie, cło, podatki i wszystkie opłaty jakie mogą być z tym związane. Najpierw trzeba to dokładnie przeliczyć a dopiero wtedy wyjdzie czy warto się w to bawić. Do tego taki ciągnik to raczej tylko za własne pieniądze, z dofinansowań nie skorzystamy bo wątpię żeby te ciągniki spełniały normę w UE (to nie są modele które są przystosowane na nasz rynek) a jeśli nie spełniają to możemy je kupić wyłącznie już zarejestrowane tam i sprowadzone jako używane a co za tym idzie nie mamy też żadnej gwarancji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v