Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupuj śmiało, jedź od razu, bo ktoś ci podkupi....

naprawdę jesteś tak naiwny???

Nie, nie jestem naiwny i nie szukam takich złomów ;) Chodziło mi bardziej o to że ci oszuści już nawet historyjki zamieszczają w swoich "ogłoszeniach" :D

Opublikowano

Ja już chyba wczoraj pisałem na ten temat. Farby strasznie drogi i sobie ludzie cenią, pogłupieli już z tymi ursusami i zetorami. Nie dość że nie ma w tym ani wygody ani mocy to jeszcze 20 tyś za taki bubel. Ludziom się już w duxxxh po przewracało sami nie wiedzą ile mają cenić za ciągnik co ma 45 lat, a jak by zajechał go kupić to jeszcze okaże się że właściciel młodszy niż ciągnik. 

Opublikowano

W  tytule jest  i nie tylko.

NA  ALLEGRO   lepiej  brzmi  chyba  ;)  

Poza  tym  temat jet  kontynuacja  starego  tematu ,który  się  za często zawieszał pod koniec żywota , a  nazywał sie też  " Znalezione  na  allegro "

Zna  ktoś  tego  handlarza? 

http://olx.pl/oferta/ciagnik-rolniczy-ford-7710-new-holland-z-niemiec-nie-zetor-mf-deutz-CID757-IDc9tM5.html#925b507e47

Wiem że  to  zabytek  , ale jeśli  to prawda  że  w  oryginale - to  interesujący jest  nawet ...

Handlarz z mojej okolicy. Z tego co słyszałem ma dobrą opinię, sprowadza sprzęty ładne i raczej w oryginale, śmieci wyciągniętych z krzaków u niego nie znajdziesz.. Ja nigdy od niego nic nie kupowałem. Kiedyś przejeżdżałem i wstąpiłem obejrzeć sprzęty, plac miał zamknięty, ale przez siatkę maszyny nie wyglądały na picowane tylko na oryginały, tak jak przyjechały z Niemiec

Opublikowano (edytowane)

Goście siedzą po garażach i składają z elementów różnego pochodzenia i myślą że wezmą za to kase niewiadomo jaką.

Za te kasę to kupi ładną c-330 i jeszcze zostanie na paliwo, a przynajmniej z częściami nie ma problemu i wiadome co szukać.

Edytowane przez Matey
cytowanie poprzedniego posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v