Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta z tej aukcji jest z 13 roku (4 zdjęcie). Jak dla mnie jest ona nieużywana, ale na pewno nie nowa. 

gosciu mówił że stare zdjecie ale opony nowe 2015 dodam że 60-tka asfaltu praktycznie nie widzi a w roku robi jakies100-150godzin

Opublikowano

15 to mało za taką przyczepę, w gorszym stanie niewiele taniej chodzą

jak trafisz kupca to spokojnie 18-20tys. wyrwiesz, u nas jeszcze jest wiele osób potrafiących wyłożyć na 5211 ponad 30tys.  ;)

Opublikowano

Są idioci, którzy wpłacają 30 tyś. za ciągnik, którego na oczy nie widzieli, poza lipną aukcją to i na przyczepę znajdzie klienta. Tyle tel. i jeszcze nie sprzedałeś? To, że w lubelskim przyczepy są drogie, nie znaczy, że musisz ograniczać się tylko do tego województwa. U mnie trudno znaleźć jakąkolwiek wywrotkę. To co mam nie kupować i nie jechać przykładowo do łódzkiego, gdzie widziałem ich sporo.

Opublikowano

hej, ludzie po co tyle sarkazmu z Waszej strony? Wystawil po tyle ile mu sie podoba, jego wozek i kto bogatemu zabroni?

Jak ktos przyjedzie to moze utarguje na tyle ze i tak sprzeda a wy i tak sie nie dowiecie za ile sprzedal, bo po co wam to wiedziec? Po to zeby znalezli sie hejterzy, ktorzy powiedza ze za duzo albo za malo i go wysmieja albo nie uwierza ze po tyle sprzedal?

Opublikowano

Po to jest forum żeby dyskutować i jak Ci się nie podoba to nie czytaj. Zobaczy jeden z drugim takie ogłoszenie i zaraz każdy będzie tyle cenił.... A zarobi na tym jak zwykle handlarz... Tak jak z ziemią - psy ogrodnika, zbiera 1.5t żyta z 4 klasy z dziada pradziada ale nie sprzeda poniżej 50tys zł/ha  ;)

Opublikowano

i kto zaoferował chociaż 15 tyś?

Oferowali 22 tyś, ale powiedziałem żeby nawet nie przyjeżdżali bo za tyle to nie sprzedam, moja cena to 25 600 jeśli ktoś zechce to kupi a taniej nie sprzedam, lepiej niech stoi w domu, jeść nie chce, dach nad przysłowiową głową ma, także nie zerdzewieje :)

Opublikowano

Oferowali 22 tyś, ale powiedziałem żeby nawet nie przyjeżdżali bo za tyle to nie sprzedam, moja cena to 25 600 jeśli ktoś zechce to kupi a taniej nie sprzedam, lepiej niech stoi w domu, jeść nie chce, dach nad przysłowiową głową ma, także nie zerdzewieje :)

Tylko, że jak potrzymasz ją jeszcze np. z rok, to możesz się później prosić żeby ktoś ci dał te 22 tyś za nią, a wtedy będą oferowali 15 tyś. Także radzę się zastanowić, bo wcale takiej złej ceny nie proponują.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v