Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

chciałbym się zorientować w cenach ciągników różnych marek mocy 120-125 KM, Wyposażenie full opcja szerokie ogumienie klima resorowana oś tuz wom dodatkowe obciązniki. 

Marki które mnie interesują to MF, Fendt, Deutz-Fahr, Case, Claas, NH. Proszę nie pisać do czego to ma być itp. chcę się tylko dowiedzieć jak przedstawiają się takie ciągniki cenowo.

Opublikowano (edytowane)

T5.105 podstawa 170 netto .. T5.105 electro command ok 200 netto 

T6.120 podstawa ok 190 netto do wyrwania ;)

za 200000zł netto mialem oferte ale t6 165 z dobrym wyposarzeniem plus przedni tuz, opony szerokie michelin 

to cena 190000 za t6 120 podstawa to troche chora cena

Edytowane przez kubus86
Opublikowano (edytowane)

no wydaje mi się ze wysoka jeżeli za takie same pieniądze mam model t6 165 z dobrym wyposażeniem i cena 200 netto 

Edytowane przez kris14
Pkt. 1.1 +1p. ostrzeżeń
Opublikowano

Deutz Fahra o mocy 120-125 KM mozna kupić w zależności od wyposażenia za 200-220 tys. zł netto. Jest to seria 5 czyli następca Agrotrona K.

W zależności od wyposażenia cena do 280 tysi za 120km... i seria 5 to taki mix między agrofarmem a agrotronem K.

Opublikowano

JA w grudniu zamówiłem t6 175 za 212 netto , amortyzacja kabiny i ta lepsza pompa hydr. 

Ale rozmyśliłem się z tego zakupu i ciągnik przyjedzie koło lutego na plac do dilera i będzie chciał go sprzedać coś koło tej ceny  :)

Opublikowano

Do autora tematu- jeśli dałeś propozycję o cenach na 2015 rok, to napisz do moderatora aby zamknął temat z 2014 roku i "przypiął" Twój do początku działu :). Teraz robi się zamieszanie, bo większość pisze jeszcze w temacie 2014.

Opublikowano

A co ma byc z serwisem kupujesz np w warminsko mazurskim, a mozesz serwisowac u innego dilera np w zachodniopomorskim i nikt nie ma prawa ci odmowic naprawy gwarancyjnej itp  Po prostu nie musisz serwisowac maszyn u dilera u ktorego kupiles maszyny i nikt nie ma prawa z tego powodu odmowic ci gwarancji

Opublikowano

odnosnie tego case maxxuma 110 i asprimu to firma i oferta oki... kupilem u nich pume 130 cvx w marcu i jestem zadowolony... teraz biore steyr 4110.. dzwonilem do konkurencji i nikt nie dal lepszej oferty...

Można wiedzieć ile dałeś za tą pume 130? i jakie wyposażenie?

Opublikowano

Deutz 5100C seria 5C netto 175 plus ładowacz Stoll FZ20 29.

Ciągnik z klimą szyberdachem, 6 hydraul, fotel pneumatyczny i dodatkowy dla pasażera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v