Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Orietuje sie ktos w cenach Valtra, Case, DF, Steyr  150-180 km ?

Opublikowano

Nh td 5.85 86KM (wersja nowsza z TIER IV) na common railu - wyposażenie standard + klimatyzacja, wzmocniona pompa i podnośnik, 3 pary wyjść hudraulicznych, rewers elektrohydrauliczny 12x12 skrzynia, pneumatyka, plus mniejsze dodatki (obciążniki, radio, fotel pasażera) cena 130netto

i nh td5.95 99KM takie samo wyposażenie i cena ok. 140 netto

dobra cena? i czy to dobre ciągniki? bierzemy pod uwagę jeszcze zetora o podobnej mocy i ursusa z serii H.

co poradzicie? 

Opublikowano

NH T5.95 za 140tys to jest cena chyba bardzo dobra. Gdzie dostałeś taka ofertę bo tez zastanawiam się nad tym właśnie ciągnikiem.

to jest cena za ciągnik serii td 5 95 czyli bez półbiegu i bez elektroniki

cena ciągnika z serii t 5 będzie 40 tys droższa 

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

DF Seria 6 6160 240 tys w standardzie cena bez negocjowania (narazie) :D tuz 9 tys wom 5 tys i  resorowana przednia os 14 tys

DF Agroplus 410  155 tys (jak wyzej)

jak by kogos to interesowalo 

Edytowane przez KrzysztofPlaskota
Opublikowano

Wzmocniony pompą raczej wątpię żeby to pomogło. Jeżeli tylko pompa jest o większej wydajności to raczej to nic nie pomoże. Ja mam TD5050 a to jet to samo 95km i udźwig około 3,5t. Serwis nie podjął się podkręcenia ciśnienia bo nie wiadomo jak to wpłynie na ciągnik (czy nie przełamie się w pół). 4,7t to już by mi pasowało jak by dało się tak zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
    • Przez zielo0ony
      Witam serdecznie, 
      Przejrzałem nasze forum w poszukiwaniu opinii na temat traktorów wyższej mocy. Niestety nic sensownego nie znalazłem i w związku z tym postanowiłem założyć osobny temat. 
      Chciałbym aby każdy kto wie coś na ten temat się wypowiedział.
      Mamy do porównania Claas ARION, AXION oraz John Deere 7430 7530 lub 7720 7820.

• Przez przemo101112
      Witam.  Mam pytanie odnośnie handlu ciągnikami Z UK. Czy jest ktoś kto się tym zajmuje.?
    • Przez pala92
      Witam. Jaki polecicie ciągnik zamiast forterry 125? traktor ma pracować z dużą sadzarka do ziemniaków (przy zetorze mam z przodu 700+150kg i pełną sadzarka koła w górę) więc traktor musiał by być dość cięzki, bedzie pracował jeszcze przy sianiu nawozów rozsiewacz ok 1600l przy formowaniu ziemniaków przy kopaniu ziemniaków z duzym kombajnem i będzie również siał zestawem upr-siew. Dodam że może być trochę słabszy tak ok 105-115km
      Zastanawiam się czy najlepszym wyborem nie będzie znowu forterra cl 110? cena podstawa katalogowa ok 175 netto co o tym myslicie?
  • Dodaj nową pozycję...
v