Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Byłem dzisiaj u dealera zetora z myślą o majorze jako główny do pomocy zetorowi 7211 na 10ha łąk i około 20gruntów ornych  ale niestety prześwit między sankami od tura a podłożem wynosi tylko 29cm na szerszych laczkach wiec troche mało więc zainteresowałem się proxima 90 z wyposażeniem skrzynia 12/12 rodzielacz 3 sekcje, klima, dolna listwa zaczepowa, szersze koła przód 380 tył 460 obciążniki tył 250kg, siedzenie grammera mechaniczne dodatkowe oświetlenie plus tur ZL 36 (ten nowego typu) 3 sekcje hyd akumutator łyzka 1,8m krokodyl 1,5m chwytak do bel razem wszystko wycenieli na 152tys złotych netto dobra cena czy można sporo utargować ?? CENA NETTO sam tur 21tys netto

Edytowane przez mazurq
Opublikowano

Byłem dzisiaj u dealera zetora z myślą o majorze jako główny do pomocy zetorowi 7211 na 10ha łąk i około 20gruntów ornych  ale niestety prześwit między sankami od tura a podłożem wynosi tylko 29cm na szerszych laczkach wiec troche mało więc zainteresowałem się proxima 90 z wyposażeniem skrzynia 12/12 rodzielacz 3 sekcje, klima, dolna listwa zaczepowa, szersze koła przód 380 tył 460 obciążniki tył 250kg, siedzenie grammera mechaniczne dodatkowe oświetlenie plus tur ZL 36 (ten nowego typu) 3 sekcje hyd akumutator łyzka 1,8m krokodyl 1,5m chwytak do bel razem wszystko wycenieli na 152tys złotych dobra cena czy można sporo utargować ??

cena netto?

a można wiedzieć ile wyniósł cię sam ładowacz  bez osprzętu, bo też planuje zakup ładowacza

Opublikowano

Dla zainteresowanych ceną MF: 7614 wersja essential z amortyzowaną przednią osią cena 280tys netto, 7615 w średnim wyposażeniu 350tys netto, 7619 wersja essential 370tys netto, a teraz 7616 na max wyposażeniu z powalającą ceną 407tys netto

Opublikowano

witam ile może kosztować jd 6110 nowy?

wersja M ok 220    R ok 30/40 tysi wiecej

Opublikowano (edytowane)

No to już cena T7.200...

A wiesz kolego do kiedy stare t7 sprzedają? Chce składać na prow więc jeśli mi się uda to w przyszłym roku kupno ciągnika. Na dzień dzisiejszy pewnie to byłoby t7.185/170.

Zetor Crystal 160 największe laczki, amortyzowana oś i kabina, przedni tuz + balast (polskie), + jeszcze coś, może potem dopisze za 264 tyś netto. 

a wiesz kolego ile kosztuje crystal 150.

Edytowane przez mtz55
Opublikowano

Witam, dziś byłem u deelera john deer z zapytaniem o ciągnik 6175r , wersja jaka mnie interesowała to opcja prawie pełnego wyposażenie min. skrynia direct drive , amortyzacja kabiny, klimatronik , hydrauliczna tylnia śruba (łącznik) , predni tuz +obciążnik 1500kg, przednia oś tls+ , najszerse i najwyższe ogumienie , pompa hydrauliczna 155l.  4 elektroniczne zawory SCV - Premium,  Pakiet oświetlenia - Premium.  cena 442 tys zł netto

Opublikowano

Witam ile kosztuje nowy Farmtrac 7110DT ? Może ktoś wie

Opublikowano

Witam, dziś byłem u deelera john deer z zapytaniem o ciągnik 6175r , wersja jaka mnie interesowała to opcja prawie pełnego wyposażenie min. skrynia direct drive , amortyzacja kabiny, klimatronik , hydrauliczna tylnia śruba (łącznik) , predni tuz +obciążnik 1500kg, przednia oś tls+ , najszerse i najwyższe ogumienie , pompa hydrauliczna 155l. 4 elektroniczne zawory SCV - Premium, Pakiet oświetlenia - Premium. cena 442 tys zł netto

drogo. Case puma alho Steyr napewno taniej. może nawet valtra taniej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
    • Przez zielo0ony
      Witam serdecznie, 
      Przejrzałem nasze forum w poszukiwaniu opinii na temat traktorów wyższej mocy. Niestety nic sensownego nie znalazłem i w związku z tym postanowiłem założyć osobny temat. 
      Chciałbym aby każdy kto wie coś na ten temat się wypowiedział.
      Mamy do porównania Claas ARION, AXION oraz John Deere 7430 7530 lub 7720 7820.

• Przez przemo101112
      Witam.  Mam pytanie odnośnie handlu ciągnikami Z UK. Czy jest ktoś kto się tym zajmuje.?
    • Przez pala92
      Witam. Jaki polecicie ciągnik zamiast forterry 125? traktor ma pracować z dużą sadzarka do ziemniaków (przy zetorze mam z przodu 700+150kg i pełną sadzarka koła w górę) więc traktor musiał by być dość cięzki, bedzie pracował jeszcze przy sianiu nawozów rozsiewacz ok 1600l przy formowaniu ziemniaków przy kopaniu ziemniaków z duzym kombajnem i będzie również siał zestawem upr-siew. Dodam że może być trochę słabszy tak ok 105-115km
      Zastanawiam się czy najlepszym wyborem nie będzie znowu forterra cl 110? cena podstawa katalogowa ok 175 netto co o tym myslicie?
  • Dodaj nową pozycję...
v