Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, wilkołak napisał(a):

Jak tyle spadnie , to zboża zgnija , położą się i bez parametrów 

Jeżeli będzie padać normalnie to położyć nie powinno chyba że będzie pompować jak z wiadra. Gorzej się martwię o jęczmień bo już do koszenia Tyle że od ciorta odmodkow jest i wilgotnośc duża bo Braciak wczoraj ucinał kawałek to 22 %

Edytowane przez dantur96
Opublikowano
9 minut temu, wilkołak napisał(a):

Jak tyle spadnie , to zboża zgnija , położą się i bez parametrów 

Nie tylko zboże jest uprawiane w Polsce. Od deszczu nawalnego można ubezpieczyć 

Opublikowano
35 minut temu, Eliot napisał(a):

Wiadomo ale chce opinie od eksperta;))

53 minuty temu, mirekcich napisał(a):

Ty tu za upośledzonego najlepiej robisz 😁😁😁 i żebyś chociaż za grosz wiedzy praktycznej miał,to z uporem lewicowej feministki szerzysz  swój cymbalizm 😁 

jak polska długa i szeroka wszyscy o tym wiedzą że ten który ma jest wrogiem ogółu o ogół to ci którym Bóg wręczył widły i rzucają całe życie gnój bo do niczego innego się nie nadają no może jeszcze cwaniaczyć wpisami na af

Opublikowano (edytowane)

Ja pierdziele 😁 czlowieku czy ty jesteś z bangladeszu i wokół masz rolniko meneli, a twoja przeciętna kukurydza robi na tobie takie wrażenie jak by była jakaś lepsza ??? U mnie są sami oracze i możesz pomarzyć o takiej kukurydzy... wystarczy tylko pilnować odpowiedniego nawożenia i nikomu przy 36 stopniach się nie zwija,ale to trzeba podstawy nawożenia znac !!!Jesteś poprostu glupi jak but ... 😁

Edytowane przez mirekcich
Opublikowano

głąbie kanciaty gdzie napisałem że jest lepsza napisałem że już zaczyna wiechować i się jeszcze nie zwija a dla ciebie w pustym łbie się utrwaliło że na forum trzeba szpanować a wyżywasz się po miesięcznym banie jak przedszkolak w piaskownicy a to że większość takich jak ty pochodzi z patologi to norma więc się oraczu nie rzucaj ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem a w wojsku byłeś ? chyba kible sprzątać 

Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał(a):

@Bartek933 @yacenty czy ktoś tu w końcu zrobi porządek? 

Przecież ten ru przekracza wszelkie granice 

Nawet nie chcę się tego czytać już niech wywali tego ru albo niech mu zablokują dostęp jakoś z ip bo zaraz drugie konto założy 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, RU68 napisał(a):

głąbie kanciaty gdzie napisałem że jest lepsza napisałem że już zaczyna wiechować i się jeszcze nie zwija a dla ciebie w pustym łbie się utrwaliło że na forum trzeba szpanować a wyżywasz się po miesięcznym banie jak przedszkolak w piaskownicy a to że większość takich jak ty pochodzi z patologi to norma więc się oraczu nie rzucaj ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem a w wojsku byłeś ? chyba kible sprzątać 

No cały czas mi mówiłeś,ze mam szczypior uschnięty a u ciebie jest lux  bo chwasty miałeś 😁😁😁  twoje upośledzenie przekracza wszelkie granice... nie jesteś czasem z ostatniego pokolenia?😁😁

Edytowane przez mirekcich
Opublikowano
Godzinę temu, pedro2 napisał(a):

@Bartek933 @yacenty czy ktoś tu w końcu zrobi porządek? 

Przecież ten ru przekracza wszelkie granice 

Godzinę temu, dantur96 napisał(a):

Nawet nie chcę się tego czytać już niech wywali tego ru albo niech mu zablokują dostęp jakoś z ip bo zaraz drugie konto założy 

a może wam bo wszystkie jednakowo przemądrzałe artysty prowokować a później żądać banowania -nie podoba się tonie czytać jest opcja ignoruj -takie trudne czy przekracza umiejętności a do nikogo się pierwszy nie przyklejam a odpowiadam na zaczepki i to dość grzecznie jak ban to dla wszystkich cwaniaków -jestem za szczególnie ze jadę na usługę i będę zajęty  

Opublikowano
4 godziny temu, krzychu121 napisał(a):

Nie tylko zboże jest uprawiane w Polsce. Od deszczu nawalnego można ubezpieczyć 

Mam ubezpieczone wyleganie , ale wole za to nie brać odszkodowania

Opublikowano

A burdel robicie prawie wszyscy -a ja za stay jestem na podchody smarkaczy

1 minutę temu, wilkołak napisał(a):

Mam ubezpieczone wyleganie , ale wole za to nie brać odszkodowania

nie zaczepiam a znasz tabele likwidacyjne - przy dojrzałości mleczno woskowej jest ułamek plonu 

ubezpieczenie jest po to aby zarabiać a nie wypłacać -mam QQ ubezpieczoną od gradu i jedynie 100% szkody jest niepodważalne minus 10% udziału własnego 

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano

Jak to możliwe bez mzuri czy chwastów i nie szczypior? 😉

Dobrze wygląda...oby plon był Jaruś. Powiedzcie mi jak ma kuku te boczne odrosty to jaki będzie wpływ na plon ?

Opublikowano
11 minut temu, JarekBazydlo napisał(a):

Skytower  z Euroboss 

Idź Jarek łojca dopytaj co siał i powiedz mu żeby Cię w błąd nie wprowadzał bo na forum się śmieją🤣

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, dantur96 napisał(a):

Chyba że tak 😂

Źle mnie pierwszy raz zrozumiałeś😜 Dodałem odmianę ziarno/kiszonka żeby poprawić trochę parametry kiszonki.

1 minutę temu, Łukaszek napisał(a):

Idź Jarek łojca dopytaj co siał i powiedz mu żeby Cię w błąd nie wprowadzał bo na forum się śmieją🤣

Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i co napisałem wyżej może kiedyś zrozumiesz. Pozdrawiam