Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta valtra jakie ma wyp. Os, kabina, zlacza hydrauliki, tuz, wom itp. I to cena z vatem czy bez

Opublikowano

Według mnie dobra cena, mi za versu t155, krzykneli 310 z tuzem ale bez womu, z womem 320 netto, tyle że to rocznik 2012 i ma 100 mth nabite na pokazach, więc jak za t133 to chyba dobra cena

Opublikowano

Stiepe, mógłbyś podać orientacyjną cenę za forterrę 120 hsx w pełnym wyposażeniu (z wyjątkiem przedniego tuz i wom) oraz z obciążnikami przód i tył? taką dość realną :) Orientuje się ktoś może jak kształtują się ceny DF serii 5? Np. 5110 w podstawowej wersji? Dzięki za odp.

taka forterra 120 hsx to 225000 zl brutto

Opublikowano

Jaki ciągnik będzie najlepszy w granicach 100 km ?? Proszę o model i cenę z góry dzięki

Massey ferguson 5455 :) cena ok 220 tys zł netto :) ciągnik ekonomiczny mało pali zwrotny silny no i najważniejsze mało awaryjny ..

New Holland T6.120 ( 110 KM ) podstawowa wersja skrzynia 16x16 klima itp cena 190 tys zł netto do negocjacji

Opublikowano (edytowane)

Valtra N113 HiTech3 wersja rolnicza 219 tyś netto, w wersji leśnej 276 tyś. netto mam wycenę w wersji leśnej jak ktoś chce mogę przesłać na emali. N92 jak pamiętam w zeszłym tygodniu 180 tyś. netto n92 ostatnia sztuka z tego co mówił dealer

Edytowane przez Filipoo
Opublikowano

Jaki polecicie mi ciągnik w cenie do 25-30tys., ma być mocniejszy od c-360(w granicach 80-90kM),bez 4x4,traktor na 3,5ha pola(3klasa) i ok2,5 łąki, myślałem nad Ursusem 912,385, ew. jakieś propozycje Zetor albo MF, raczej bym nie chciał JD,Case itp. bo słyszałem że remonty są dość drogie. A czy jakieś dotacje na ten traktor można dostać, jakie warunki trzeba spełnić i czy można będzie kupić od osoby prywatnej?

Opublikowano

Jak z napędem na tył to 912...duży, ciężki, częsci tanie i wszędzie a i każdy mechanik naprawi. Ale szczerze mówiąc na takim areale to i c 330 się nie zmęczy:) Ale jak ktoś ma pieniądze do rządzi:) Dotacje można uzyskać na sprzęt max. 5-cio letni (przynajmniej tak było kiedyś). Ale póki co i tak nie ma na nic szans.

Opublikowano

e tam dużo kasy na traktor nie ma...moje c-360 już swoje zrobiła wiec trza kupić coś lepszego

snickers_2005 masz jakies inne propozycje?

byłem u koleśia co kupił traktor ursus nie wiem jaki model coś z przed 2000rocznika i dostał dotacje(kupił ok 2008/9r)

Opublikowano

Z mniejszych ciągników proponowałbym rozważyć zetora np 7211 lub 7711 oraz wersje z przednim napędem. Sam mam 7211 od nowości i jest to naprawdę niezawodna maszyna. Chyba najlepsza seria jaką zetor wyprodukował. Jak na ciągnik z tamtych lat to komfort całkiem niezły (duża kabina, fotel pasażera, nawiewy, amortyzacja przedniej osi) a mówienie o dużym spalaniu to kompletna bzdura. Za 30tys. już całkiem przyzwoity egzemplarz może się trafić.

Opublikowano

czy ktos z was nie pytał się o cene nowych john deerów z serii 6MC? w 'top agrar Polska' jest napisane , że ciągniki będą dostępne w sprzedaży od listopada więc powinny być już jakieś ceny :)

Opublikowano

Witam kto sie orientuje w tegorocznych cenach na ciagniki o mocy 170 KM ? Interesuje mnie JD NH Case Valtra :) Jesli sa tu jacys przedstawiciele ktorzy maja powazne propozycje to pisac :)

Witam, ja w ten weekend na wystawie w skrzelewie usłyszałem za STEYRA CVT 170 (odpowiednik dużego case puma) z amortyzowaną przednią osią i skrzynią bezstopniową cvx 300.000 netto, także case pewnie tyle samo mniej więcej. Ale z tego co się orientuję to jakaś bardzo niska ta cena chyba. Nie wiem czy teraz jakaś promocja na nie jest czy coś.

Opublikowano

Witam. Czy orientujecie sie zetora forterre 140HSX z przednim tuzem, kabina lux (amortyzowana) szerokimi oponami z tylu (600), pełnymi obciażnikami i skrętnymi przednimi błotnikmi bo zetor za to sobie życzy dopłaty 1500zł masakra a za szersze opony 6000 zł. Ja dostałem ofertę 250000 zł bruto i już nic nie chca zejc chyba ze przyniosę lepsza podpisana oferte to powiedzieli ze ja wtedy przebija o pare tysiecy a tak to już niechca. A i zetor mógł by wprowadzic do swojej oferty 6 cylindrów i amortyzowana przednią oś

Opublikowano

Witam, ja w ten weekend na wystawie w skrzelewie usłyszałem za STEYRA CVT 170 (odpowiednik dużego case puma) z amortyzowaną przednią osią i skrzynią bezstopniową cvx 300.000 netto, także case pewnie tyle samo mniej więcej. Ale z tego co się orientuję to jakaś bardzo niska ta cena chyba. Nie wiem czy teraz jakaś promocja na nie jest czy coś.

Witam :) ja ogolnie dostalem oferte na Case pume 170 nie CVX tylko zwyczajny z super wyposazeniem, przednia os szyberdac radio kogut miekka os felgi 42 z tylu przod 30 4 pary zlaczy tuz sterowanie zewnetrzne i programowalne uwrocia 19 nadbieg ekonomiczny obciaznik 1000kg i to wszystko za 315 000 netto... wiec super oferta... a jesli juz ktokolwiek kupuje ciagnik to powiem wam zebyscie sie ubiegali o wycieczke do fabryki gdzie skladaja wasza maszyne bardzo czesto mozna to za darmo otrzymac :)

Opublikowano

Witam,

Jakie ceny wam się udało wynegocjować na poniższe modele???

FARMTRAC 675DT

ZETOR MAJOR 80

URSUS 8014H

Nie interesuje mnie cena katalogowa.

Z góry dziękuję

Marcin

Opublikowano

Witam,

Ile moża urwać z ceny przy zakupie ciągnika z poprzedniego roku produkcyjnego. Istnieją przeceny tak jak w przypadku aut osobowych???

Opłaca sie kupować egzemplaże powystawowe (testowe)

Pozdr

Marcin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v