Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Orientujecie się ile kosztuje axos 320, 330, 340 każdy w wersi mechanicznej oraz w mega wypasionej. Wześniej jest napisane że 330 w ful opci jest warta 149900netto (promocja a ile normalnie). Ile się urwie u dilera.

330 bez promocji jakieś 30 tysi więcej. Akurat jestem w temacie bo kupuje takowy ciagnik.

Opublikowano

Koledzy za ile mozna wyrwac John Deera 6140R ????? wiadomo ze to zalezy od wyposazenia ale powiedzmy bez wielkich bajerów typu AP !!! od jakich cen one sie zaczynaja ???

Opublikowano

Mam pytanie o ceny dwóch traktorów. Case Puma CVX 130 (kiedys sie pytałem, ale cena za niska mi sie wydwała) z amortyzowaną przednią osią i kabina oraz z przednim tuzem. Jeszcze interesuje mnie cena Forterry 140 hsx lub 140 z turem. Z góry dzieki, za odpowiedz.

Opublikowano

Nie wiem jak jest teraz z Pumami, ale wiosną na serio była na nie niezła promocja, tak, że kosztowały praktycznie tyle samo co maxumy 140.

w marcu miałem oferte na pume 130 z przednim tuzem, skrzynią bezstopniową, miękką osią za 265 netto (i to nie z placu, tylko świeżo zamawiane z fabryki)

Opublikowano (edytowane)

cena naprawde atrakcyjna. Gdzie takie prezenty robili;p

PS: teraz sie zastanawiam nad ceną NH t7.170 z podobnym wyposażeniem do CASE, bo blisko w miare miałbym serwis, a to w sumie podobne traktorki :)

Edytowane przez Lucek950
Opublikowano

W Zip Agro Kurzejewo. Usilnie mnie namawiali na tę Pumę, a ja uparty i wziałem Maxxuma.

Teraz już pewnie nie ma takich promocji, ale jak do nich poszedłem wiosną, to sami przyznali, ze przedstawiciel case na Polskę wynegocjował partię w atrakcyjnej cenie.

Opublikowano (edytowane)

No pewnie raczej nie ma, narazie to plany nad kupnem ciągnika także trzeba wypatrywać promocji xD

a maxum sie sprawuje dobrze, ja to myśle nad cięższym traktorkiem, gdyż czasami trzeba tira wyciągniąc w czasie jesieny, lub początku wiosny, a w tym roku to troche traktorek podskakuje;p

Edytowane przez Lucek950
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v