Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5100 od 170 netto.

To cena podstawy ??

+ dowód na to że ceny ciągników nie są równe

dzwoniłem do kilku dealerów w sprawie New Hollanda T5.115 electro comand wyposażenie : siedzenie pasażera , klima , wom 540/540e/1000 , sterowanie wom i edc/ehr z błotnika zaoferowali 200 tys zł netto bez negocjacji ..

Napisałem do kogoś z yt i on za swojego w tym samym wyposażeniu zapłacił 166 tys zł netto .

Opublikowano

taka marża jest całkiem możliwa, jak na dzień dobry można dostać niekiedy 10% upustu, a to nie wszystko, przecież jak kupujesz więcej maszyn to ci zejdą z ceny jeszcze więcej, a jakoś nie chce mi się wierzyć, że sprzedadzą ci sprzęt po kosztach, tylko dla tego, że kupujesz 3 ciągniki, a nie jeden...

Opublikowano (edytowane)

marża jak najbardziej mozliwa, wystarczy zobaczyc jaka jest wyjsciowa cena w katalogu a za ile sie faktycznie kupuje

w 2011 roku z ceny case jx diler zszedl bezproblemowo 20tys

FT 675DT 124tys

FT 685DT 144tys

ursus 8014 143tys

nh td5.85 138tys

wszystkie ceny brutto

Edytowane przez Pawell18
Opublikowano

To cena podstawy ??

+ dowód na to że ceny ciągników nie są równe

dzwoniłem do kilku dealerów w sprawie New Hollanda T5.115 electro comand wyposażenie : siedzenie pasażera , klima , wom 540/540e/1000 , sterowanie wom i edc/ehr z błotnika zaoferowali 200 tys zł netto bez negocjacji ..

Napisałem do kogoś z yt i on za swojego w tym samym wyposażeniu zapłacił 166 tys zł netto .

Przez to samo przechodziłęm w zeszłym roku miałem wycene NH t5,105 na 167tyś jakieś 2 tyg temu dzwoniłęm do dilera który mi powiedział za t5,95 185tyś !!!! ale dodał że za 170tyś mają z zeszłego roku stoi na placu i czeka. Troche jest to szydera aby w ciagu paru miesięcy cena tak poszybowała w góre !!! dlaczego w przypadku zbórz, warzyw tak cena nieszybuje !!! a jest wręcz odwrotnie !!!

Opublikowano (edytowane)

m.garlej@pol-agra.com.pl napisz tutaj odnosnie tego nh na pewno sie dowiesz

ale bogaty musisz byc skoro taki ciagniczek kupujesz :P

Edytowane przez Pawell18
Opublikowano

NH T6.155 w podstawie : 242 tys. netto . Cena wyjściowa. Za amortyzowana oś 20 tysięcy dopłaty.

drogo

w tej cenie to i miękka oś i nawet ptzedni tuz powinien sie zmieścić

Opublikowano

m.garlej@pol-agra.com.pl napisz tutaj odnosnie tego nh na pewno sie dowiesz

ale bogaty musisz byc skoro taki ciagniczek kupujesz :P

dzięki

po prostu interesuje mnie jaka jest różnica w cenie bo moim zdaniem w taki ciągniczku napęd jest rzeczą zbędna w moim wypadku :P

Opublikowano

drogo

w tej cenie to i miękka oś i nawet ptzedni tuz powinien sie zmieścić

Tylko że to cena wyjściowa, po prostu na targach w weekend pytałem przedstawiciela, i taką cenę powiedział, a odejść to na pewno jeszcze sporo by odeszło .

Panowie wytłumaczy mi ktoś jak to jest z obciążnikami? bo niby new holland je ma w standardzie , ale jak bym wziął przedni tuz to bym musiał dopłacić za obciążnik dodatkowo 5-7 tysięcy.

Gość leghorn
Opublikowano

Ile kosztuje john deere 5100M w standardzie?

W promocji 198 300 zł brutto, poza promocją 207 000 brutto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v