Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś z okolic Błonia, Nowego Dworu,Płońska miałby na sprzedaż jałoszkę do dalszego chowu .Chodzi mi o jakaś dobrą jałoszkę po dobrej krowie mlecznej .Chce odbudować stado , nie jestem żadnym handlarzem .Jak coś ktoś ma to proszę pisać na priv

Opublikowano

Dziś kupione jaloszeczka po lm ładnej budowy za 550 zł i byczek rw ok 70kg za 700 zł

Opublikowano

gdzie wy macie takie ceny? kurde do mnie przyjezdzał gosc patrzył szczupał i słabe słabe i grosze dawał, za jalowke i byczka ze 3 miesiac tem nie dostałem nawet tysiaca. wiec patrze na te cen i oczy przecieram ze zdumienia.mam 4tygodniowe 2 byczki i jałówke mieszance hf z ncb. jakiej one sa wartosci?

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Targowisk nie masz w okolicy? Poza tym szukaj ogłoszeń w portalach ogłoszeniowych, większość z ogłoszeń pochodzi od handlarzy.

Opublikowano

targowiska sa małe tylko prosiaki zboża itp handlarzy sie trochę obawiam ze sprowadzę sobie jakiś wirus do obory.. mam dostęp do ho po 700 zł chciałbym jakieś mieszance lub mięsne ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
    • Przez agroRolniTV
      Witam.
      Kolega będzie sprzedawał prasę Claas Variant 360RC z 2012 roku i nie jest do końca pewny za ile wystawić.
      Tą belarką zrobił około 20tys. bel
      Może znajdzie się ktoś kto się zna i wyceni taką prasę, mniej więcej.
      Z góry dzięki, pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...
v