-
Podobna zawartość
-
Przez kony88
Witam mam pytanie ;] Mam zamiar kupic kombajn New Holland sprowadzony z Francji wszystko jest ok rok 1985 , kabina z klimatyzacja, sieczkarnia do słomy rura wysowana hydraulicznie , ale jest mały problem widac ze kombajn kosił kukurydze byl on do tego przystosowany ponieważ nie ma szczelin miedzy cepami no i widac jeszcze ziarna kukurydzy a słyszalem ze kombajn ktory kosil kukurydze jest z lekka zajechany... czy to prawda? prosze o wasze opinnie ;] pozdrawiam
-
Przez rucin
Kupiłem superka i juz kilka tygodni go przeglądam i gdy chciałem otworzyć rure wysypu to było cieżko coś skrzypiało i strasznie cieżko szła wcześniej tak nie było gdy otwierałem podczas oglądania u poprzedniego właściciela co może być przyczyną.A może da sie jakos łatwo zrobić żeby była otwierana hydraulicznie??
-
Przez michaltos
Witam wszystkich.
Mam ogromną prośbę do tych, którzy posiadają dominatora 88s.
Pilnie potrzebuję wysokość kombajnu na zdjętych kołach.
Oczywiście chodzi o wymiary od uchwytu siłownika hedera- przy przedniej osi(bo to najniższy punkt) do powierzchni kabiny czy pokrywy silnika.
Istotne też jest sprawdzenie szerokości tego pojazdu bez kół.
Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc bardzo proszę o kontakt pod nr tel. 510-126-651 a na pewno się odwdzięczę (chociażby przysłowiową flaszką;-).
Pozdrawiam.
Michał.
-
Przez PaweBokiniec
witam interesuje mnie który claas jest lepszy mercator czy protector ktury byście wybrali i który sobie z większym chedrem poradzi
-
Przez grzes871
Witam, mam problem od kilku dni nie chce mi podnosić podnośnik w farmtracu 555dt, gdzie szukać przyczyny??? Mam go już 2,5 roku i pierwszy raz mam taki problem, najpierw słabo podnosił a teraz wogóle:/
-

Rekomendowane odpowiedzi
Taki problem
Ursus c330