-
Podobna zawartość
-
Przez c330ursus
Fajnie się pracuje maszyną która fajnie wygląda. Dlatego zakładam ten temat bo chyba każdy coś zmienił w swojej C-330. Choćby najgłupszy szczegół ale ciągnik już lepiej wygląda piszcie nawet takie szczegóły (oczywiście coś większego niż śrubka czy podkładka <_< )
Ja zaczne:
Radio
Kontrolka hamulca
tapicerka na syficie
Nie wiecie jak umyć opon żeby były umyte ja na tym zdjęciu (link poniżej)
http://www.agrofoto.pl/forum/gallery-image40045.html
przynajmniej te z tyłu bo zwykłą wodą pod ciśnieniem i płynem do naczyń sie nie da <_<
-
Przez krzys924
Witajcie... po remoncie silnika zaczeło coś ciec... chodzi o to ze jest to za rzadkie na olej i nie pachnie jak ropa... wydostaje sie to z żrberek głowicy i cylindra przy wyższych obrotach parząc od strony pompy, od strony wentylatora jest sucho, i tu jest problem ;( spotkał sie ktoś z Was z takim czymś? co to może? być bo mi już ręce opadają... pozdrawiam.
-
Przez Mendieta
Witam. Potrzebuję jakiegoś dobrego schematu do instalacji elektrycznej w ursusie C-328. Z góry dzięki za pomoc.
-
Przez rygii1234
Pacjent C385 !!!Witam mam problem jak w temacie kupiliśmy nową głowicę regenerowaną tzn nowe zawory, po sprawdzaniu szczelnosci itd itd oraz nową uszczelkę pod głowicą zregenerowaliśmy wtryski dół silnika wyglądał bardzo dobrze . I teraz jest problem wywala olej do wydechu i czego to może być przyczyna spotkal się ktoś z czymś takim ? Dodam iż ciągnik nie kopci na niebiesko czarno itd. .
-

Rekomendowane odpowiedzi
C330 prądnice
Ursus C-328 + kosiarka sądownicza sam