Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, GRZES1545 napisał:

Pewna Pani z Fb już też opublikowała takie info.

image000000.png

Na oficjalnej stronie ARIMR jest harmonogram z 10 sierpnia i przy RMG jest data 14 września. Co do tej typiary z FB to szkoda strzępić ryjca xD w marcu papfu i inne strony pisały, że MR i RMG bedzie w czerwcu to ona na swojej grupie stanowczo zapewniała ze w tym roku zadnego naboru nie bedzie

Opublikowano

Po pierwsze trochę kultury po drugie kto był bliżej prawdy skoro nabór jest 3 raz przekładany ?

I nir przypominam sobie żebyśmy podawali ze nie bedxie naboru tylko ze jest mało prawdopodobne skoro nie było podpisanych wytycznych i żadnych konkretów 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, masa24 napisał:

Po pierwsze trochę kultury po drugie kto był bliżej prawdy skoro nabór jest 3 raz przekładany ?

I nir przypominam sobie żebyśmy podawali ze nie bedxie naboru tylko ze jest mało prawdopodobne skoro nie było podpisanych wytycznych i żadnych konkretów 

akurat wtedy chodzilo o MR... No wlasnie skoro nie bylo zadnych wytycznych to czemu pisala ze naboru w 2023 nie bedzie zamiast poczekac do tych konkrektow ktore arimr udostepnilo chyba w marcu/kwietniu?

Opublikowano

23 minuty temu, escobar123 napisał:

akurat wtedy chodzilo o MR... No wlasnie skoro nie bylo zadnych wytycznych to czemu pisala ze naboru w 2023 nie bedzie zamiast poczekac do tych konkrektow ktore arimr udostepnilo chyba w marcu/kwietniu?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Albo pamięć już nie ta i szwankuje.

Screenshot_2023-08-11-22-31-21-463_com.facebook.katana.jpg

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Celownik07 napisał:

Poprawilem literowke :)

Moj czlowiek XD

. A złodzieje i kombinatorzy tak jak ja to później.

Ja też z tych. Ale bym chciał ugryźć w tym roku. Przychodów się nie boje gorzej z punktami

Edytowane przez Pitraszek
Opublikowano

@masa24 przecież większość wie że jesteś synem pani która prowadzi grupę na FB 

Ty piszesz tutaj ona tam i wymieniacie się info co kto pisze tu i tam 

Znajomy co też należy do grupy dzwonił do was w sprawie programu to nie można się dodzwonić do was to takie info bo próbował kilkukrotnie bez skutku także zadbajcie o to 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Mówicie  ,,złodzieje i kombinatorzy " czyli co z rolnictwem nic wspólnego nie macie?

Tak sobie żartujemy :P

nie mam hodowli, nie mieszkam na wsi to jestem rolnik gorszego sortu według niektórych ;)

A z z kilku programów skorzystaliśmy w domu to się śmieje że jestem rolnik, złodziej, oszust i kombinator. Chociaż można było z większej liczby programów skorzystać :P

• Like 1
Opublikowano
50 minut temu, damianos95 napisał:

@masa24 przecież większość wie że jesteś synem pani która prowadzi grupę na FB 

Ty piszesz tutaj ona tam i wymieniacie się info co kto pisze tu i tam 

Znajomy co też należy do grupy dzwonił do was w sprawie programu to nie można się dodzwonić do was to takie info bo próbował kilkukrotnie bez skutku także zadbajcie o to 

Nie znajomy dzwonił tylko ty , znając twoje wpisy tu i chwalenie znajomościami i głupio mądre gadki zablokowałem cie ..po drugie rozwoju małych gospodarstw nie obsługujemy . Po 3 za przeproszeniem tutaj od dawna nie ma żadnych wartościowych informacji także nie wiem co mam stad wynosić , jestem tu bo interesuja mnie tenaty związane z pszenica i rzepakiem a tu zaglądam dla rozrywki p

• Confused 1
Opublikowano
3 godziny temu, masa24 napisał:

Nie znajomy dzwonił tylko ty , znając twoje wpisy tu i chwalenie znajomościami i głupio mądre gadki zablokowałem cie ..po drugie rozwoju małych gospodarstw nie obsługujemy . Po 3 za przeproszeniem tutaj od dawna nie ma żadnych wartościowych informacji także nie wiem co mam stad wynosić , jestem tu bo interesuja mnie tenaty związane z pszenica i rzepakiem a tu zaglądam dla rozrywki p

Jeśli kogoś zablokowałes napewno nie mnie bo nie miałbym po co do was dzwonić po 2 znajomy dzwonił dzwoniła jego żona nikt nie raczył nawet oddzwonić było to jakoś na początku tego roku dzwonili podobno po kilka razy 

Znajomości jakie mam takie mam sam chyba nie jesteś jakoś super ogarnięty w tym wszystkim tylko matka robi za koło napędowe tego wszystkiego także wiesz oczywiście to moje zdanie 

• Haha 1
Opublikowano

Dokładnie masz 100 % racji , ty za to jesteś gosciem który ma znajomych doradców i pracowników Arimr a wypisuje kocopoly na forach. Wypisywałes kretyńskie pytania na mess i o to samo pytałeś tu szanowny kolego i zostałeś zablokowany . Jeżeli ktoś dzwoni oddzwaniam ale mam tez ten komfort ze pracuje z kim chce i kiedy chce. Także głupio mądrym klientom dziękuje na starcie za współpracę 

I dokładnie , ja jestem mało rozgarnięty dlatego już praktycznie nie wypowiadam się tu a od dziś wogole nie będę , piszcie sobie te opowieści dziwnej treści i wiadomości od zaufanych doradców i pracowników Arimr z tobą i galanem na czele , bo obecnie osoby które wypowiadają się tu z sensem można policzyć na palcach 1 reki a większość wiadomości i tak czerpiecie z naszej grupy 

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Mówicie  ,,złodzieje i kombinatorzy " czyli co z rolnictwem nic wspólnego nie macie?

Ja juz sie wypowiadalem w tej kwestii pod innym postem. Ciagne z doplat ile sie da (czesto jade  po bandzie) i 100% przerzucam w rozwoj odziedziczonego gospodarstwa po tesciach (~7,5ha), byla komuna bedzie perelka jak czas i zdrowie pozwola. Na poczatku mialem robic jak inny, reka rozsiac np. lubin i zgarniac kase bez wysilku ale zlapalem bakcyla i jak robie to juz tak zeby byc zadowolonym( no i siomsiadowi zeby troche skoczyl gul ;) ) Swoich etatowych pieniedzy nie inwestuje w tym kierunku. 

Ps. Za dzieciaka jak mnie dziadki i ojciec ganiali do zniw czy w pole (najgorsze wykopki i sianokosy byly dla mnie) to uciekałem i mowilem ze rolasem nigdy w zyciu nie bede- jednak przeznaczenia nie oszukasz ale trzeba do tego dorosnac. Teraz relaksuje sie orząc pole po pracy xd. 

Edytowane przez Celownik07
  • Like 4
Opublikowano
2 godziny temu, masa24 napisał:

Dokładnie masz 100 % racji , ty za to jesteś gosciem który ma znajomych doradców i pracowników Arimr a wypisuje kocopoly na forach. Wypisywałes kretyńskie pytania na mess i o to samo pytałeś tu szanowny kolego i zostałeś zablokowany . Jeżeli ktoś dzwoni oddzwaniam ale mam tez ten komfort ze pracuje z kim chce i kiedy chce. Także głupio mądrym klientom dziękuje na starcie za współpracę 

I dokładnie , ja jestem mało rozgarnięty dlatego już praktycznie nie wypowiadam się tu a od dziś wogole nie będę , piszcie sobie te opowieści dziwnej treści i wiadomości od zaufanych doradców i pracowników Arimr z tobą i galanem na czele , bo obecnie osoby które wypowiadają się tu z sensem można policzyć na palcach 1 reki a większość wiadomości i tak czerpiecie z naszej grupy 

Chyba cię bardzo boli że ktoś ma gdzies znajomego bo ciągle to powtarzasz jakby ktoś nie widzial jak raz napiszesz 

No najłatwiej zablokować poziom dziecka z podstawówki ale nie o mnie to świadczy 

Jednak niektórzy prawdę o tobie pisali ale mniejsza o to

Nie porównuj mnie do galana bo on to on ja to ja chodź czasami coś racji też ma nie tylko ty i twoja mamusia nieomylni

Co więcej to idzie zrobić wniosek za połowę waszej ceny równie dobrze 

A z tego co wiem dzwonili nie dodzwonili się i odpuścili bo jak skomentował znajomy że robicie za kasę więc jak wam nie zależy to trudno 

Opublikowano

Słuchaj dzieciaku , konkrety . Ja tu jestem znany z imienia i nazwiska wiec jaka to niby prawdę o mnie tu pisali ? Poproszę również screeny bo za takie ponawianie godzące w imię moje i działalności założę ci sprawę cywilna . Wiec poproszę konkrety 

I owszem czasem niezależy z tego względu ze 70 % dzwoniących szuka porady na tel a nie usługi po drugie nie bierzemy wniosków na sile jak mamy ich dużo . Czekam na konkrety lub przeprosiny bo inaczej czeka cie sprawa za pomawianie mojego dobrego imienia .