Problem z podnośnikiem EHR
Sprawdź Problem z podnośnikiem EHR na AgroTesty.pl
John Deere 6800 Dane techniczne
John Deere 6600 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez kubakar117
Witam Mam problem w Valtrze n134 active mianowicie chodzi o tylny tuz.Czasami potrafi się przyciąć. Po naciśnięciu przycisku mruga kłódka na prawej konsoli z regulacją . -
Przez bialy1989
Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
-
Przez Janek147
Witajcie.
Od niedawna jestem posiadaczem sama explorera 70. I zauważyłem ze podnośnik samoczynnie zaczyna się podnosić. Ramiona razem z dźwignia.
W ciągniku wymieniłem wszystkie oleje.
Jak uważacie jest to jakaś awaria czy moje złe ustawienie czegoś. Spotkał się z was z takim przypadkiem.
-
Przez Gospodarz18882
Tak jak w temacie, podnośnik opuszcza po zgaszeniu ciągnika, po 5 minutach cięgna są już w dolnej pozycji. I z ciężarem i bez. Po rozebraniu siłownika na tłoku jest tylko jedna uszczelka i jej stan jest jak na zdjęciu, może być ona przyczyną? z tego co widzę można ją kupić tylko zamawiając z włoch.
-
Przez seba836
Rozleciało mi się orginalne radyjko w jelonku i myślę jakie kupić, co polecacie czy pierwsze lepsze. Chyba wszystkie będą pasowały czy nie?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Taki problem
Jęczmień ozimy kosmos