-
Podobna zawartość
-
Przez pablo21
Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)
Od kiedy to się pisze pąpa?
-
Przez TheXxKamilxX
Siemka tak jak w temacie mam problem z podnośnikiem a mianowicie po dłuższej pracy gdy olej się zagrzeje słabo podnosi,taki agregat talerzowy 1300 podniesie ale jak chce siewnik podczepić to drgnie na 50 cm i dalej nie chce. Naczytałem się trochę na ten temat bo nie jestem jedynym użytkownikiem tego ciągnika który ma lub miał ten problem,większość pisze że to zawór bezpieczeństwa z tyłu ciągnika obok rozdzielacza,wszyscy piszą że trzeba regulować ale nikt nie pisze jak to dokładnie zrobić i tu właśnie jesteście mi potrzebni.
Jeśli ktoś sie bawił z tym to proszę żeby mi krok po kroku opisać jak to zrobić bo nie chce czegoś zepsuć
z góry dzięki za odp
-
Przez Matix_96
Dziś kupiłem same laser 90 z 1991roku i chciałbym prosić o jakiś opis kontrolek i o opis układ biegów oraz dźwigni zmiany biegow.
Gdzie sprawdza się poziom oleju w tylnym moscie?
-
Przez Czerk20sdz
Wwitam czy laser posiada oddzielnie olej do hydrauliki I skrzyni biegów czy razem na jednym oleju chodzi.
-
Przez Scoti
Witam mam problem w moim fergusonie przestał działać podnośnik. Gdy chce podnieść podnośnik załącza sie wałek WOM i cały czas sie kreci jedynym sposobem na wyłączenie jest odpiecie kabla od elektrozaworu hamulca, Wymieniłem elektrozawór lecz dalej to samo dodam,ze cały czas świeci sie blokada i wałek ,a teraz ciągnik chodzi na przyspieszaczu . Co jest i gdzie szukać rozwiązania ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Prasa nie ucina siatki Metal-Fach Z-562 problem z nożem
joistick ładowacz mx czy tak powinien działać?