Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość peres100
Opublikowano

mam powieszone puste wiaderko ze smoczkiem w klatce, i po pojeniu sie nie obsysaja tylko atakuja to wiaderko. Proste i dziala. W klatce 4 cielaki i jedno wiaderko

Opublikowano (edytowane)

Kolego polecam takie kolczyki wyglądają wtedy jak terminatory ale swoje zadanie spełniają koszt ok 15-20 zł

1m.jpg

Edytowane przez MLODY402
Opublikowano

ja u siebie takiej reakcji u cielat nie zaobserwowałem <odpukać>

a teraz coś poza tym tematem czy nie chciał by któryś z forumowiczów kupić jałówki małej. Cena 1300 bez targu :) okolice szczucina małopolska

Opublikowano (edytowane)

DZEKĆ jest 100% skuteczny można posmarować jajka ,<<penia>> uszy ,ogon wszystko co ssą lub gryzą działa od pierwszego zetknięcia. zakładać rekawiczki bo śmierdzi nie miłośernie i trudny do umycia i mimo szorowania zapach zostaje i dość długo się utrzymuje może wystąpić podrażnienie spojówek i łzawienie-ostrożnie!!!

Edytowane przez krzysiek79w
Opublikowano

Bardzo was chłopaki przepraszam że odkopuje temat ale mam ten sam problem co autor, i nie wiem jak sobie z tym poradzić, cielaków mam 2 w jednej zagrodzie, są zaczepione 2 wiadra wody ze smoczkiem, i 2 wiadra z musli. A ony (szczególnie jeden) dokucza drugiemu i nie wiem co z tym zrobić. Proszę o pomoc. Pozdrawiam 🙂🖐️

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez donweter1989
      No to mamy 2019 rok więc pora na nowy temat. To jak tam w cennikach bydła w tym roku do góry czy do góry😛 Do jakiej ceny za żywiec wołowy dobijemy w tym sezonie? czy to skupy nas dobiją?
      Kontynuacja tematu: https://www.agrofoto.pl/forum/topic/263888-cena-bydla-2018/
    • Przez Jarosław1981
      Jestem zainteresowany w kupowaniu byczków i jałówek (żerlaki,odsaki,cielaki) z Łotwy i Estonii. Co myślicie o tym?  Ktoś może już ma takie doświadczenie?
    • Przez bzyku1144
      witam dalem zastrzyk cielakowi ok 60 kg floronem w miesien szyi lezy smutny i cos z poczatku skakal później lezal jakby mial zdechnac nie wiem co mu moze byc prosze o odpowiedz 
    • Przez keepsmile98
      Hej 😀 Będę szczera, otóż całkowicie nie znam się na tym, o czym piszę, a robię to dla niekomputerowego członka rodziny 😅

Chcę kupić stetoskop dla bydła mięsnego/mlecznego (pewnie to nie ma znaczenia, chociaż kto wie). Miałabym kilka pytań jeśli ktoś mógłby mi pomóc.
      1. Stetoskop jednogłowicowy czy dwugłowicowy?
      2. W jakim przedziale cenowym opłaca się taki stetoskop kupić?
      3. Czy w ogóle jakiekolwiek kryteria mają znaczenie, czy wystarczy po prostu jakiś tańszy -> "oby był"?
      4. Czy ktoś z was ma i mógłby mi polecić jakiś konkretny? (chyba, że to nie ma znaczenia)

Byłabym wdzięczna za wszelką pomoc i informacje 😊
    • Przez MazurskiBrowar
      Sprzedamy młóto browarniane. Odbiór własny w Ełku przy ul. Okrężnej 4a. Zachęcamy do kontaktu 887886878.
  • Dodaj nową pozycję...
v