Co zrobić żeby cielaki nie doiły jeden drugiego
-
Podobna zawartość
-
Przez donweter1989
No to mamy 2019 rok więc pora na nowy temat. To jak tam w cennikach bydła w tym roku do góry czy do góry😛 Do jakiej ceny za żywiec wołowy dobijemy w tym sezonie? czy to skupy nas dobiją?
Kontynuacja tematu: https://www.agrofoto.pl/forum/topic/263888-cena-bydla-2018/
-
Przez Jarosław1981
Jestem zainteresowany w kupowaniu byczków i jałówek (żerlaki,odsaki,cielaki) z Łotwy i Estonii. Co myślicie o tym? Ktoś może już ma takie doświadczenie?
-
Przez bzyku1144
witam dalem zastrzyk cielakowi ok 60 kg floronem w miesien szyi lezy smutny i cos z poczatku skakal później lezal jakby mial zdechnac nie wiem co mu moze byc prosze o odpowiedz
-
Przez keepsmile98
Hej 😀 Będę szczera, otóż całkowicie nie znam się na tym, o czym piszę, a robię to dla niekomputerowego członka rodziny 😅
Chcę kupić stetoskop dla bydła mięsnego/mlecznego (pewnie to nie ma znaczenia, chociaż kto wie). Miałabym kilka pytań jeśli ktoś mógłby mi pomóc.
1. Stetoskop jednogłowicowy czy dwugłowicowy?
2. W jakim przedziale cenowym opłaca się taki stetoskop kupić?
3. Czy w ogóle jakiekolwiek kryteria mają znaczenie, czy wystarczy po prostu jakiś tańszy -> "oby był"?
4. Czy ktoś z was ma i mógłby mi polecić jakiś konkretny? (chyba, że to nie ma znaczenia)
Byłabym wdzięczna za wszelką pomoc i informacje 😊
-
Przez MazurskiBrowar
Sprzedamy młóto browarniane. Odbiór własny w Ełku przy ul. Okrężnej 4a. Zachęcamy do kontaktu 887886878.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pęknięta obudowa tylnego mostu Ursus 912
MTZ 82 & Wędka i Ursus C-360 & Rauch Mds 901