Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

skąd taka oferta i według którego cennika? premiumek już nie ma a comfort można zamówić max do końca lipca

oferta jest z lubelskiego, nie wiem wg. którego cennika wiem tylko że cena jest jeszcze po starym korzystniejszym kursie.

Opublikowano (edytowane)

wie ktoś ile kosztuje zeror power 110 lub 120

polecacie go na główny ciągnik

temat troche źle prowadzony powinny być cennik wszystkich traktorów od dilera żeby nie pytal każdy z osobna bo robi sie bałagan

Edytowane przez Marcin91
Opublikowano (edytowane)

new holland td 5010 z szerszymi oponami niz w orginale, haki cbm, obciazniki dodatkowe z tylu, komplet zaczepow, 12x12, 40km/h, bez klimy i pneumatyki 110000tys czy to dobra cena?

Edytowane przez jaro86
Opublikowano

orientuje sie ktoś ile kosztuje ten nowy model MF 5410?

mf 5410 obniżona kabina ,przeszklony dach visio,ogumienie 340/85 r24 przód, 420/85 r34 tył,wom 540/540e, 3 pary wyjść hydraulicznych-40 tys.ojro ,do tego ladowacz mx 6,5 tys. ojro netto

Opublikowano (edytowane)

strasznie droga ta proxima chyba z dobrym wyposażeniem podałeś

PS; kiedy wejdą forterry HSX

to jest cena katologowa, przed rabatem. forterry hsx juz sa w sprzedazy

wie ktoś ile kosztuje zeror power 110 lub 120

polecacie go na główny ciągnik

temat troche źle prowadzony powinły być cennik wszystkich traktorów od dilera żebhy nie pytal każdy z osobna bo robi sie bałagan

zetor proxima power 110

165850 zl brutto

zetor proxima power 120

170380 zl brutto

cena katalogowa

Edytowane przez stiepe
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli ktoś zna ceny niżej wymienionych ciągników to proszę o podanie:

- Valtra A82

- Valtra A92

- JD 5090M

- JD 5090R

- JD 5100M

- JD 5100R

- DF Agrofarm 420

- Case jxu 85

- Case jxu 95

Wszystkie te ciągniki w podstawowych wersjach oczywiście z góry dzięki za odpowiedz

Edytowane przez Matias89
Opublikowano

new holland td 5010 z szerszymi oponami niz w orginale, haki cbm, obciazniki dodatkowe z tylu, komplet zaczepow, 12x12, 40km/h, bez klimy i pneumatyki 110000tys czy to dobra cena?

to nie jest dobra cena.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez ZimowyZolnierz
      Witam w katalogu części naszego Zetora występują 4 świece żarowe w głowicy, natomiast fizycznie mamy świece płomieniową w kolektorze. Czy to oznacza że głowica jest nieoryginalna czy w starszej wersji z mostem zetorowskim po prostu tak jest? Oraz mam mega problem z rozruchem, w mrozy jak złapie początkowo chodzi na jeden cylinder, pora się szykować do remontu?
    • Przez kubakar117
      Witam Mam problem w Valtrze n134 active mianowicie chodzi o tylny tuz.Czasami potrafi się przyciąć. Po naciśnięciu przycisku mruga kłódka na prawej konsoli z regulacją .
    • Przez Maverick
      Witam. Chciałbym dorobić zaczep rolniczy (dolny) do Zetora 14145 gdyż jest to wersja eksportowa z zaczepem piton fix do której standardowy zaczep z agromy nie pasuje gdyż jest zbyt gruby (30mm). Grubość zaczepu jaki pasowałby w mocowanie piton fix to max 25mm. Zakupiłem odpowiednio gruby płaskownik wycięty palnikiem acytylenowym i teraz stoję przed pytaniem jak bardzo wysunięty był fabryczny zaczep w tym ciągniku. Gdyby był ktoś tak uprzejmy i zmierzył w swoim ciągniku tej serii odległość od końcówki wałka wom do środka oka listwy zaczepu dolnego byłbym niezmiernie wdzięczny. Dodam że ciągnik jest na kołach 20.8 R38 co powoduje że nie mogę umieścić zaczepu zbyt blisko tylnej osi, bo spowoduje to trudności w skręcaniu pod ostrym kątem. Odległość od końcówki wałka wom do środka oka zaczepu (mierzone w idealnym poziomie) uważam za uniwersalny punkt odniesienia w tej serii ciągników. Zdjęcie zamieszczam poniżej. Z góry dziękuję.
      Oto zdjęcie piton fixa. Ta belka pod spodem jest od przedniego tuza która była przykręcona do piton fixa. Interesuje mnie odległość końcówki wałka do środka oka sworznia zaczepu rolniczego (dolnego). Czy ktoś z posiadaczy ciężkiej serii zetora mógłby zmierzyć u siebie i podać odległość?

• Przez KlimekPL
      Narodził się kolejny problem w Zetorze 5211. Wymienialiśmy pompę wody na nową, daliśmy nową uszczelkę a miejsce mocowania pompy zostało dokładnie oczyszczone i odtłuszczone, śruby dokładnie i równo dociągnięte a podczas zalewania okazało się, że cały płyn zaczął uciekać właśnie w miejscu mocowania pompy. Gdzie należy szukać przyczyny? Czy jedynym sposobem będzie uszczelnienie na silikon? Bo tak właśnie była zamontowana stara pompa a teraz zamiast tego poszła normalna uszczelka, a płyn ucieka pokaźnym strumieniem (nie kropelkami, tylko normalnie wodospad).
  • Dodaj nową pozycję...
v