Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dlaczego kłamiesz?

Można poczytać z kim się kłócił...

Owszem...ja się tam odezwałem, ale jedynie żartobliwie...

Nie miałem z nim tam sprzeczki.

Jesteś ohydnym kłamcą...

Najbardziej chyba zdenerwowały go moje posty, ale kłótnią, to ja bym tego nie nazwał.

Opublikowano
12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dlaczego kłamiesz?

Można poczytać z kim się kłócił...

Owszem...ja się tam odezwałem, ale jedynie żartobliwie...

Nie miałem z nim tam sprzeczki.

Jesteś ohydnym kłamcą...!

Szukasz ciągle zaczepki, ale czy kłamiąc podnosisz swą wartość?

😅

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ja tam pod koniec się odezwałem...

Mocno nie wnikałem co było wcześniej...

Ale tak fałszywym być jak @Nieustraszony1044, to mało kto tu...

Taaa, odezwałem się na koniec, jeszcze napisz tak z ciekawości... Klasyka 

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Wkurwili go w cenach nawozów , głównie ten cały Pafnucy 

4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Napisałem że zdenerwowali, między innymi Pafnucy 

Nie napisałeś, że zdenerwowali, tylko, że wk...ili

Edytowane przez jacor73
Opublikowano
Godzinę temu, krilan06 napisał(a):

Ktoś ma do niego nr tel? Może by wrócił na forum 

a jakiś kontakt na innych mediach społecznościowych? Coś by się nie raz człowiek mądrego dowiedział lub podpytał. Niewiele osób zostało z taką wiedzą.

28 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Raczej napisali mu trochę prawdy...

zależy co kto uważa za prawdę. Fakt jest taki że co kto nie pisał, to teraz osoby które przychodzą z jakimś pytaniem, w szczególności te nowe, lub starszy bywalcy mający zagwostkę zostają bez odpowiedzi. W temacie nawozów od 10 stron jest wzajemne napierdalanie jeden na drugiego. Między innymi ty tam kłócisz się z jakimś chorym psychicznie gościem od 3 stron. 

Opublikowano (edytowane)

Mam wrażenie ze moderacji zależy żeby ludzie się kłucili

Kiedyś pafnący stary zetorki czy rolnik za byle gówno dostał bana czy sołtys.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ja mam kontakt więc coś będe mógł się poradzić 

Ten to w każdym temacie z kimś innym 

Kontakt masz na jakim portalu? Czy prywatnie na nr? 

1 minutę temu, Strongman napisał(a):

Mam wrażenie ze moderacji zależy żeby ludzie się kłucili

Tutaj nie ma moderacji 🙂 ja np po stronie konwersacji z pewnym użytkownikiem dostałem ostrzeżenie,a po napisaniu że moderacja nic nie robi dostałem miesiąc 😆 a teraz w temacie nawozów od 10 stron napierdalaja o truskawkach i jadą po sobie i cisza, identycznie w temacie polityka, ale taki już mamy klimat 

Opublikowano (edytowane)

Będzie ciepło po 20 stopni zobaczysz tylko te liście leżą wszędzie jakoś szybko w tym roku opadli no jeszcze tak nie pryskałem na liście nie podoba mi się to.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
23 minuty temu, Strongman napisał(a):

Będzie ciepło po 20 stopni zobaczysz tylko te liście leżą wszędzie jakoś szybko w tym roku opadli no jeszcze tak nie pryskałem na liście nie podoba mi się to.

Jakie szybko opadli...normalny termin. Ile jeszcze jest ma drzewach liści nawet zielone są niektóre. 

Opublikowano
1 godzinę temu, ŻakowskiSławomir napisał(a):

Kontakt masz na jakim portalu? Czy prywatnie na nr? 

Tutaj nie ma moderacji 🙂 ja np po stronie konwersacji z pewnym użytkownikiem dostałem ostrzeżenie,a po napisaniu że moderacja nic nie robi dostałem miesiąc 😆 a teraz w temacie nawozów od 10 stron napierdalaja o truskawkach i jadą po sobie i cisza, identycznie w temacie polityka, ale taki już mamy klimat 

Prywatnie 

Opublikowano
8 godzin temu, AgroSzymi99 napisał(a):

Mieliście jakieś doświadczenia z sianiem pszenżyta w listopadzie? Ja w tamtym roku siałem 21 października i było ok , ale teraz to już chyba za późno kukurydza jeszce stoi w najlepsze i bez przerwy pada...

Kuzyn siał 16 listopada, urosło, sypało koło 3t, ale problemu upatruję w słabej ziemi.

Opublikowano
23 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Prywatnie 

a to aż tak się nie znałem  z nim żeby na nr bić, myślałem że na jakimś innym serwisie

20 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Najpierw trzeba przesiać a później mogę pryskać, ale to 2 tygodnie bez deszczu potrzebuję 

to nie w tym roku raczej