Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, Baarth napisał:

My wiosną negocjując  cenę  wyrwaliśmy  jeszcze  32 tyś  od niby  ostatecznej ceny   w dół :)))

Ale Baarth, od jakiej ceny? Całkiem innym wyczynem jest urwanie 30 tys. ze 100 tys. (niemożliwym), co innego 30 tys. z 300 tys. a co innego 30 tys. z 1 mln - przykładowo.

Opublikowano
Dnia 21.12.2018 o 15:17, rafikkisiel napisał:

Można wiedzieć skąd a oferta? To cena po negocjacjach? Cena w sam raz jak 540 eco ja usłyszałem 130 tys netto

Moto-Agromax Kielce

• Like 1
Opublikowano
Dnia 21.12.2018 o 18:47, bocianov90 napisał:

Nowy. W wyposazeniu takim jak wyzej napisalem. Nie z placu od dilera tylko zamówiony z konkretna specyfikacja.

Gdyby nie przedni WOM i zawory miedzyosiowe to bym go kupil za 300 tys. netto.

Tylko Ty kupowałeś go chyba jakiś rok temu, o ile pamiętam, więc ceny pewnie też przez ten czas skoczyły do góry 😉

Opublikowano

Słuchajcie od kiedy zacząłem kupować nowe maszyny to u dilerów zawsze jest ta sama spiewka : a to od nowego roku podwyżka a to od jesieni podwyżka. Pół roku temu kupiłem drugi T7 i ceny podobne jak w 2017  :) 

Opublikowano
3 godziny temu, bocianov90 napisał:

Słuchajcie od kiedy zacząłem kupować nowe maszyny to u dilerów zawsze jest ta sama spiewka : a to od nowego roku podwyżka a to od jesieni podwyżka. Pół roku temu kupiłem drugi T7 i ceny podobne jak w 2017  :) 

A targowales sie ???

Opublikowano
Dnia 24.12.2018 o 12:18, bocianov90 napisał:

Twierdzisz że podwyżki cen to jedynie śpiewka dilerów? Śledzę ceny ciągników od kilku lat przymierzając się do modernizacji i posiadam oferty od 2016r. Różnica cen ze starych ofert do obecnych nieraz wynosi kilkadziesiąt tysięcy. Więc to nie jest jedynie głupie gadanie. Wszystkie maszyny drożeją, bo napędzają to programy unijne...

Opublikowano

Dokładnie tak jak piszesz. Sam widzę że ciągniki i kombajny rocznie drożeją z 7-10 tyś 

W 2012 kupowałem T 5060 za 137 netto a teraz za niego z inną kabiną silnikiem 180 przynajmniej. Podobnie z TC 5060. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v