Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wow ceny z kosmosu... W ubiegłym roku na jesieni Maxxum 125 multicontroler z końcówki serii jeszcze w 6 cylindrach(amortyzowana oś i kabina, 4xEHR, komplet obciążników, opony michelin,monitor AFS 700 przekładnia 17x16 z automatem, zaczep automatyczny, 8 świateł roboczych i inne pierdoły ) ogółem praktycznie full opcja brakuje tylko przedniego TUZ i GPS. CENA 245tyś NETTO. A za 290 netto można było dostac pumę 145 w niezłej opcji wyposażenia już

Edytowane przez boskipl
Opublikowano

Witam. Za steyra kompakt 4085 skrzynia 24x24 multikontroler, ehr, pneumatyka 1,2 obw. opony  480/420 wzmocniona hydraulika, lusterka teleskopowe, siedzenie pneumatyczne, kpl obciążników przód. Cena to 152tyś netto. To dużo czy mało jak na taki traktorek? W cenie jeszcze podniesienie mocy do 99KM.

Za Farmalla 95A  12x12 zaśpiewali 140tyś

Opublikowano (edytowane)

Witam

Za New Hollanda t5 110 Electrocomand amortyzowana kabina, fotel pneumatyczny, grzałka w silniku koła z tyłu na 38 z przodu na 26 180 tyś netto to dobra  cena ?

Luxum 110 - 215tyś netto

Maxum 115 - 235 tyś netto

Który z nich byście polecili ?

Edytowane przez ogi430
Opublikowano (edytowane)

Maxxum ze starej serii ? tzn 6cylindrów? Jeżeli tak to dobra cena bo za podobną kupiłem 125 w dobrej opcji, zobacz pare postów wcześniej

Edytowane przez boskipl
Opublikowano (edytowane)

Nołp. 116km  aktualna i ta co będzie dostępna w 2018. Stara już nie dostępna miała 115 tylko fakt były i 4 i 6 cylindrowe. Za tą kase to raczej jakaś bieda. Nawet bez multikontrolera(jeśli nowa).

Edytowane przez pupeq
Opublikowano (edytowane)

Może warto poczekać na wersje z tą nową przekładnią ActiveDrive8 ? chyba od 2018 będzie dostępna:) Tylko ciekawe jak z ceną 

Edytowane przez boskipl
Opublikowano (edytowane)

Puma 150

skrzynia 18x6 full powershift

amortyzacja osi

wyposażenie kabiny podstawowe + ogrzewanie szyby

pakiet oświetlenia podstawowy

TUZ przedni

radar

ogumienie Michellin 600/65r/28, 650/65r/42

elektrozawory (3 pary plus wolny spływ)

lusterka podgrzewane, elektryczne

pneumatyka

wzmocniony tylny udźwig

automatyczne odciągi

305.000 netto

Dobra cena czy nie, jak myślicie?

Edytowane przez Maksu
Opublikowano (edytowane)

A wiecie coś na temat  orientacyjnych cen  nowych maxxumów na przekładni acive drive 8 ? ,niby mają wejść w trzecim kwartale 2018r

Edytowane przez mateusz44
Opublikowano

U mojego dealera od prawie 3 lat na placu stoi New Holland T5.105 Electro Command za 160000 netto, fakt cena nie duża ale ciągnik nie ma klimatyzacji. Myślicie, że dealer mógł by go doposażyć jeszcze w tą klime i oddać za 150 netto? Dodam, że miałem okazję jeżdzić tym ciągnikiem na pokazach i zauważyłem że ma już te 20 mtg więc całkiem nowy to on nie jest.

Gość Damian1994rolnik
Opublikowano

No to jeszcze miałes trochę do urwania ja za 215 wyrwalem w tym wyposazeniu 

Opublikowano

Ja jeździłem w sobotę nowa T5.120. Nie wiem jak w starszych modelach. Tutaj słucha. Skrzynie ale jest na znośnym poziomie. Jeździłem tylko z turem po ulicy nie u dilera. Ok 30km/h po dziurawym asfalcie z amortyzowana osią całkiem w porzadku. Myślałem że będzie gorzej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v