Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

40% zejścia z ceny katalogowej to jest na dzień dobry, jak handlowiec chce sprzedać a nie sprzedawać ciągnik to zejdzie więcej. Czasami głupie finansowanie może być o 8 tys droższe niż u konkurencji bo nie ma jakiejś promki. Tak było w październiku u cnh, lepsze finansowanie wychodziło na nh niż na case, teraz chyba jest odwrotnie

Jd u mnie nie zaprząta sobie głowy rolnikami którzy kupią ciągnik a nastepny ciągnik za 8-10 lat, lepiej zadbać o gospodarzy co co rok wymieniają kombajn za milion złotych a za rok szukają ciągnika 400KM. Chcesz kupić to kupisz ale nikt o Ciebie nie będzie zabiegac

Opublikowano

Miałem kontrolę modernizacji i przyczepili się że przy maxxum 125 mam w dowodzie wbite 114KW(155KM)czyli chwilawy przyrost mocy a nie moc znamionowa a widełki mocy miałem 115-125KM

Mozna to jakimś oświadczeniem wyjaśnić bo tak dealer przedstawia, miał ktoś taki temat? 

Opublikowano

Jakieś zasady sprzedaży się zmieniły w NH lub coś u Osadkowsiego? W ubiegłym roku Pan przedstawiciel z chęcią wyceniał ciągnik i zapraszał na oględziny na plac. Wczoraj wysłałem temu Panu listę wyposażenia i prośbę o konkretną wycenę i telefonicznie dodatkowo o to prosiłem a dziś tylko SMS że mam wyceniać u najbliższego dilera... ktoś coś wie?

Opublikowano

Na początku roku wyceniałem NH u osadkowskiego, Wronskich i w rolserwisie.  Pytali się skąd jestem ale nikt nie robił żadnych problemów. . Mieli otwierać nowy punkt, może przynależysz do innej fili osadkowskiego.

Opublikowano
3 godziny temu, Bartek933 napisał:

Powiat Ostrowski, południowa Wielkopolska

I w okolicy Osadkowski sprzedał już kilka ciągników i na pewno jeden kombajn

w tą strone z Osadkowieskiego powinien obsługiwać Tomasz. Dobrze z nim sie rozmawia. Ale jednak u mnie nie padło na marke NH ;) 

Opublikowano

Tak, Tomasz W. sprawiał bardzo dobre wrażenie. Szkoda że chociaż nie zadzwonił albo poprostu wie że nie da lepszej oferty?

DF ostatecznie 165tys bo jest na promocji i co najwyżej diler coś może dorzucić z wyposażenia jak radio czy obciążniki

Opublikowano

Handlowiec poświęca swój czas wielom osobom. Warto zadzwonić  i pomęczyć. Wybór traktora niby jest łatwy ale co do czego przychodzi to zwracasz na bardzo wiele czynników większa uwagę  i zaczniesz wybrzydzać że za 2XX pieniędzy to nie powinno tak być. Nie zdecydowałem sie na T5 EC m.in na pojemność silnika 3,4 (nowe modele AC mają wiekszy litraż tylko że ta emisja Stage V) oraz specyfika pracy wyjącej skrzyni - może jest super i wygodna ale hałaśliwa. Więcej nie pisze bo nie mam zamiaru nikogo zniechęcać.

Opublikowano
Dnia 25.02.2020 o 14:09, Czyngis-chan napisał:

W czymś patrzyłem, nie po polsku, bo ta homologacja po polsku została w komunikacji i nie bardzo jest gdzie sprawdzic

A dlaczego homologacja została w WK? Powinni sobie skopiować i oddać oryginał. Tym bardziej, ze homologacje mają w systemie i papierowa nie jest im potrzebna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v